ecee99 minikkusummm amin teşekkür ederiz ❤️ Suyun temizliği ve berraklığı üzerinden kişinin saflığını ve temizliğini ifade eden bir isim 🥰
kings_son minikkusummm 2.5 yasinda oglum ismi Aras ikinci ogluma hamileyim daha karar vermedik ismine
minikkusummm kings_son Atlas yada Ayazi yakistiriyorum Arasa 🙈 Merak ettim Aras nasil bir cocuk yaramaz mi uysal mi? Isim etkiler diyorlar ya o bakimdan 😊
Dyurtseverkaplan 13 yaşında bir kızım var ismi Deniz Eylül ikinciye 17+3 hamileyim ikinciside☺️ Ablasıyla uyumlu olsun istiyoruz eşimle ama bir türlü seçemiyoruz ablamız ilk ismini kullanıyor
Kubra_miray_szr Dyurtseverkaplan tüp bebek mi oldu yoksa kendeliğinden mi baya yaş var benimde kızdım 7 yaşında olmaz daha diyorlardı insani korkutuyorlar
Hanife47 Benim ilk kızımın adı nisa ikincisin Meryem üçüncüye hamileyim 13 hafta 2 günlük henüz cinsiyetini bilmiyoruz
3babymom İlk oğlumun 10 yaşında adı Vedat ikinci oğlum 6 buçuk yaşında adı Sefa şuanda kıza 23 hafta hamileyim Meva dusunuyorm tabi yine de araştırma içerisindeyim 🌸
Whitewomen minikkusummm 10 buçuk aylık kızım var ismi Leyla ikinci kızım yolda Ela ya da Ayla olucak Allah izin verirse 🌸
Cnrmom minikkusummm 3 yaşında bir oğlum var ismi Çınar 🧡 34 haftalık kızıma hamileyim doğuma az kaldı inşallah ismi Arya olucak 💜