lAydanur Bugün hamilelik testi yaptım pozitif çıktı sonra kan tahlili verdim 565 çıktı ultrasona girdim bebek görünmedi bu normalmi kızlar ilk hamileliğim yorumlarınızı bekliyorum…
Melekebbr lAydanur kuzum bu değerde görünmemesi normal 1500lere geldiğinde vajinal ultrasondan keseyi görebilirsin 2binleri geçtiğinde karından görünüyor
Hulus lAydanur normal bu değerle zaten görmeniz mümkün değil. 5. 6. Haftada giderseniz keseyi görürsünüz anca.
SutlacimiYedimmiBen lAydanur Tabiki normal daha cok yeni belli benimki 1000 kusurların uzerrinde olmasına rağmen gozukmuyordu
lAydanur Doktorum cumartesi gel kan da tekrar bakalım pazarteside tekrar ultrason dedi bilmiyorum hiç görünmeyincede bi tedirgin oldum
bebek3535 lAydanur Tedirgin olma canım bende de ilk gittiğimde kese bile görünmedi 4 gün sonra gittiğimde kese var dediler çok yeni olduğu için görünmeme ihtimali var dediler
Ozlm0916 lAydanur kuzum bu değerle görmen imkansız ilk gittigimde 1669 du göremedik 2 gün sonra tekrar kan verdim 1825 le görmüştuk korkma yani değerin yükseldikce görürsün
aysethem12 lAydanur ben 6000lerdeyken gördüm keseyi bebeği daha görmemiştik mesela çok çok erken daha
Deryasen61 Bir ay önce aynı sonucu aldım 2 hafta sonra kese göründü sende benim gibi 2 3 haftalık yakaladın bebeği
Deryasen61 lAydanur görebilir de bilmiyorum benim doktorum biraz tuhaftı 30 Nisan’da 575 sonucunu aldım 23 Mayıs’ta kesin kese var dedi bana. 5veya 6. Haftada oluşuyor kese zaten. Benim kanamam da vardı. Geleceğe bişey olmaz korkma
Eylul2019 lAydanur degerle bebegin gorunmesinin alakasi yok canim.benim ikinci gebeligim 8.haftada bile zor gorundu.ilk gebeligimde 6.haftada gorubmustu