Kardi2807 Kızlar idrarda negatif çıktığı halde gebe kalan var mı? Benim idrar negatif ama hala regl olamıyorum acaba kan vermek istesem orada çıkar mı
Melekebbr Kardi2807 Regl bir gün dahi geciktiyse silikte olsa kaset testte çıkıyor. Ama tabi şüpheniz yoğunda bir hafta gecikmesini bekleyip testi tekrarlayabilir yada kan verebilirsiniz
biranneadayi15 Kardi2807 benim geçen sene başıma geldi geç döllenme olmuştu regl geciktiren iki gün sonra test yaptım negatifti 11 gün sonra erken gebelik testinde silik çıkmıştı keseyi bebeği kalp atışını geç gördük ama kaybettim bebeğini koronadan
gulten5897er Kardi2807 15 gün gecikmeme rağmen ne erken gebelik testinde ne de kaset teste bir şey çıkmamıştı. 15 gün sonrasında çıkmıştı canım.
Kardi2807 Melekebbr yani en don 19 nisanda regl oldum. 10 mayısta 2-3 gün toz pembe lekeler geldi. Bi daha hala regl olamadım. Bugün olurum diye bekledim hala yok
Kardi2807 biranneadayi15 çok üzüldüm başınız sağolsun 🙏🏻 benimde gecikmem var tam olarak regl belirtisi mi adet belirtisi mi anlayamıyorum o yüzden çok kararsızım kan verip vermemekte
Kardi2807 gulten5897er benim 18 nisan son regl tarihim. 10 mayısta lekelenme oldu 2-3 gün. Beklenen adet tarihim 19 mayıstı ama bugün 1 haziran hala regl yok. Ama idrar testi negatif
Hulus Kardi2807 son adet tarihiniz 19 nisansa eğer gebelik olsa muhakkak idrar testinde çıkardı ama yinede içim rahat etsin diyorsanız bir kan testi yaptırın. Sonra kadın doğuma gozukmenizde fayda var adet söktürücü kullanır bir hormonlariniza baktirirsiniz.
Kardi2807 Hulus evet haklısınız son adet tarihim 19 nisan evet. Olsa çıkardı bencede. Acaba geç döllenme mi diye düşündüm ama bilemiyorum normalde günü gününe olurum