Birminikcivciv Hamburger, cips, kolaaaaaaaa🥺🥺🥺 sık sık değil hamburger ama, kolayı biraz sık bazen korkuyorum. Linçlemeyin canım istiyor bazen 🥺 hamburger sizde yiyor musunuz
Sirkelimon Birminikcivciv hamburger ve cips yiyorum ama kolayı senelerdir içmiyorum çok iğrenç geliyor bana. 21 günlük süreç uygulamanı öneririm tüm paketli içecekleri sade soda ve su hariç 21 gün bırakırsan 22. Gün emin ol canın istemeyecek 🎈
Duygumiran Birminikcivciv valla aklina ne gelirse zararli zararsiz hepsini yedim doguma son 5 gun halada yemeye dewam ediyorum
Etkinkaya Ben arada içiyorum kola 1 su bardağı, açıkçası mükemmel sağlıklı beslenmeliyim diye bir takıntım yok genel olarak dikkat ediyorum zaten bence rahatsız etmediği sürece nadiren kaçamaklar sıkıntı olmaz. Beni mutlu ediyor 😄
Deletedmom2265 Birminikcivciv Bende burger yiyorum arada ama MC donalds veya burger king değil de ev yapımı burgercilerden 🍔
Satiyeak Bende hamburger ve kola severim. Hamburgeri ayda 1 yada 2 kere yiyorumm kolayi suana kadar 3 yudum icmisimdir 😂
Verasmommm Birminikcivciv cips ve kolayı eşim yasakladı yiyemiyorum nefsimi köreltecek kadar. ancak hamburgeri dışarıdan yemek yerine evde kendim yapıyorum patates kızartmasını köftesini ekmeğini falan o zaman sağlıklı olduğunu düşünüyorum açıkçası dışarıda yediklerimizin ne eti olduğu belli değil sonuçta. sen de deneyebilirsin iki kişi olunca evde hem eğlenceli hem de lezzetli oluyor. cips yapmayı da evde dene nefis körelt ama kola nooooo :D
Ozlemyusuf Birminikcivciv kolayı normalde ağzıma alıp yutamayan beenn bazen günde 3 bardak oluyo içiyorum bugün kontrolüm vardı bebekte de bir sıkıntı yoktu evet çok içiyorum biliyorum ama cips kola ayrılmaz ikilim oldular