annesinin_beybisi kizlar aç karnina 83 , 1 saat tokluk 143 , 2 saat tokluk 122 cıktı nasıl sizce ? henüz doktor bakmadi
annesinin_beybisi Aslan02 ayy inslalah normaldir insülin direncim vardi gebelik öncesi , bolca fazla kilom da var o yüzden biraz korkuyordum 🤗
annesinin_beybisi Merviiss referans aralığı bir garip 1. saat toklukta sınır 70_110 diyor ama benim bildiğim kadariyla 140 olması gerekir sınırın
Birminikcivciv annesinin_beybisi Bende yaptıracam nasıl geçti içtiniz bulantı oldu mu aç mı gitmeliyiz ?
annesinin_beybisi Birminikcivciv gece 12 den sonra yeme içme su dahil olamayacak canım. benim aslinda midem cok hassastir baya da korkuyordum kusarim diye ama tadı gayet iyiydi limonli gazoz gibiydi bulantı vs. olmadı
annesinin_beybisi Melekzx sana diyet mi verdiler peki insülin vericek kadae yüksek değil herhalde dimi
HilalllEfeee annesinin_beybisi açlık 95 Saat 140 Saat 120 sınırları sizin birinci saat 3 fazla cıkmıs benimde yeni bakıldı ordan biliyorum bende birinci saat fazla cıktı şuan ölcüm yapıyorum sürekli sıkıntı olur mu 3 dilim olmaz mı doktorunuz söyler size
Sirkelimon annesinin_beybisi normal kuzum benim de 75 mg için 75-150 çıktı açlık ve 1 saat için sonra 3-4 gün şeker kontrolü yap dedi doktor. Kontrol sonrası değerlerim normal çıkınca sıkıntı yok dedi
annesinin_beybisi Sirkelimon sağol canım 🤗 benim hep yeme icmeden kaynaklı evde aletim var ölçüyorum gece yemeklerini kesersem hamur işini az yersem ertesi gün hemen düşüyor ama dikkat etmezsem böyle yüksek çıkıyor