3civcivannesi Zeynelp belkide geç döllenme olmuştur dua et rabbim hakkında en hayırlısını versin canım dualarımız seninle
2505 Yolk sac görünüyor bebeğin besin kaynağıdır o varsa bebişte vardır üzülmeyin bu haftada görülmemesi normal zaten böyle evham yaptıran doktorlara sinir oluyorum 🤦🏻♀️
Ozlemtrkylmzince Zeynelp Merhaba canım hiç endişe etme Allah’ın izni ile sende duyarsın kalp atışını içini ferah tut 5+4 keseyi gördük 7+1 kalp atışını duyduk
Ozlemtrkylmzince Zeynelp ilk başta yuvarlak kese vardı içinde hiç bir sey yoktu sonraki kontrol içi doluydu ve kalp atışını duyduk bnde çok endişeniyordum ama stres yapmaktan başka bir sey değil o yüzden içini ferah tut sende duyarsın kalp atışını
birguzelsyuleyman Zeynelp canim benim o doktoru acilen degistir cunku orda bebek var benimde boyledi 6 haftaliken orda gozuken o yuvarlak bebek kalp atisi zaten 9 haftadan once duyulmaz ben suan 34 haftaligim
Peperonni Zeynelp Merak etme canım benim 6. Haftamda doktora gittiğimde kese vardı bebek görünmüyordu kalp atışı da yoktu. Ayrıca öncesinde de adet oldum olacağım gibi ağrılarım vardı ve kahverengi lekelenmelerim oluyordu adet olacağım sanıyordum. Sanıyorum 7. Haftada kalp atışını duymuştuk
Annehayalim Aynı stresi devlet Hastanesi’nde doktor banada yaşattı 8 hatta 9 haftaya kadar bekliceksin daha çok erken
Sevilayozdemir Zeynelp kese 20 mm olmadan duyamazsin ki zaten ☺️ hiç korkma, benimde tam 14.5 mm çıktı kesem yolk kesen var bak , demek ki boş bir gebelik değil. Ben doktorun tavrini beğenmedim neden seni korkuttu.
Limonzeytin Zeynelp göbekten zaten 8de bile görülme durumu var erken daha ancak 6.5 falanken vajinal ultrasonla kalp sesi duyulur erkenden yoksa beklemenz lazm tabiki endşe etmeyn.
Selma17 Zeynelp ilk gittiğimde 5+3 falandi devletteki alttan baktı goremedi, ikinci gittiğim özeldi 6+0 da karından keseyi gördü
Annesininportakali53 Zeynelp kesen 6.3 mm çıkmış benim de kesem 4+2 de 6.3 mm di 5+2 de tekrar gittim 12.40 ti tekrar karından görünmedi zaten doktorum erken dedi 6+3 te Bi gittim bebisimizi çok net gördük yani daha çok yeni kuzumczaten haftan normal o haftada kese görünür kese gorundukten 2 hafta sonra anca bebis görünür
Annecik02 Zeynelp ben 11 haftalık olduğunda gittim hastaneye kalp atışını da o zaman duydum. 34 günümüz kaldı..❤️😘 bence acele etmeyin sabırlı olun annelik sabır gerektiren biseydir. Ortada net bişey yok kendinizi üzmeyin derim🥰😍