Haleti_ruhiyem Merhaba güzel anneler ve anne adayları bugün itibariyle 12. Haftayı ve folik asiti geride bıraktık doktorum artık decavit kullanıcaksın dedi sizler vitamin takviye olarak neler kullandınız
Ksks07 Haleti_ruhiyem Decavit, Innate Pronatal ama bunları birer kutu kullanmıştım şimdi bi kan değerlerime baktırıp yenilemesini isteyeceğim. Beslenme düzenine ve değerlere bağlı verilen takviyeler genelde
Haleti_ruhiyem Ksks07 Tahlil yapmadan decavite geçelim dedi doktorum değerlerime bakılmasını ben de istiycem 👍🏻
Anne_melek Merhaba ben de 20 haftalığım şu an ilk doktorum vitamin olarak elevit vermişti o bitince başka bir doktor bana da decavit verdi şu an onu kullanıyorum. Bir de demir ilacı vermişlerdi ikisini alıyorum şu anlık günlük
Eyluladam15 Haleti_ruhiyem decavit OMEGA 3 decavit damla ve folik asit kullanıyorum zarar gelmez demi
Vicibici Haleti_ruhiyem ilk üç ay prenatal life kullandım folik asit yoğunlukta bir vitamindi. Daha sonra coledan D3 vitamini ve kan ilacına geçiş yaptım.
Haleti_ruhiyem Eyluladam15 Decavitten ayrı omega3 mü alıyorsunuz? Bir de decatte folik asit var ama mg düşük
De25 Haleti_ruhiyem bana da verdiler ben kullanamadım rahatsız etti şuana kadar da hiç ilaç kullanmadım 26.haftadayiz
Mesudesrds Haleti_ruhiyem decavit kullanıyorum 1 aydır Bi tane daha vitamin var onu da damla olarak kullanıyorum