Dafneris Kizlar reglim 5 gün gecikti kan testimde değerim 73 çıktı sizce çok mu düşük? İlk gebeliğimi düşük yaptım yine çok korkuyorum
Burcinyildiz Dafneris canim bende oyle oldum gecen ay kimyasal yasadim bu ay tekrar ogrendim hamile olduğumu dun kan verdim deger 90 cikti suan da kahvrengi lekelenmem var adet agrisi gibi agirlarim var bende cok korkuyorum napcam bilmiyorum
Hasretaytemur Denizyildizii geç döllenme olabilir kuzum önemli olan değerin kendini katlaması ben günümün geçmesini beklemeden reGl günüm de evde yaptığım testle öğrendim ertesi günü 303 çıktı kanda bir hafta sonra binlerdeydi sıkıntı stres yapma büyük ihtimalle geç döllenmedir
Dafneris Hasretaytemur İnşallah öyledir canım ben bu ay 2kere ovulasyon gördüm acaba o da etkili olmusmudur sence ?
Hasretaytemur Dafneris buna net bir şey diyemem kuzum dediğim gibi stres yapma bugün ya da pazartesi tekrar kan ver ya da doğum doktoruna görün
Dafneris Hasretaytemur ben şimdi hemen gidip kan vericem erken sonuçları almak için öyle korkuyorum İnşallah herşeyin hayırlısı olsun canım
Dafneris Burcinyildiz benim hiç lekelenmem olmadı daha ama bilmiyorum belki olur gerçekten korkuyorum tekrar düşük yapmaktan her iki gunde bir gidip kan vericem kesin emin olmak için canım