yaren0704 Kızlar merhaba . Bebeklerinizde kullandığınız ya da kullanmak için aldığınız bir ateş ölçer var mı ? Markası modeli nedir ?
Zeynepppdyg yaren0704 braun kulaktan ateş ölçeri i aldım, güvenilir ablam 10 yıldır kullanıyor hala taş gibi , diğer markalar pek güvenilir değil hele temassız olanlar kızılötesi ile ölçüm yapıyır bebek için zararlı bütçenize göre braun modellrrine bakın🌸
Derya yaren0704 tavsiyem kulaktan ölçen olsun eskisi gibi koltuk altından ölçen bir şey almayın çünkü farklı gösteriyor 🌸
elf0 yaren0704 3 yaşında kızım var onun zamanında almıştım acura marka temassız ayeş ölçer almıştım pille çalışıyo hem fiyatı uygunlardan hem de maşaAllah hala foğru gösteriyo bide suyun sütün vs sıcaklığını da ölçebiliyosun şiddetle tavsiye ederim
Trabzonlu1anne yaren0704 eczaneye gittim ordan artımed markasını önerdiler eczanede 250 civarıydı ama trendyoldan daha uyguna aldım
betulcatal yaren0704 braunun koltuk altından ölçenini aldım ilerleyen zamanlarda da kulaktan ölçenini almayı düşünüyorum
NilAda16 yaren0704 braun koltukaltından ateş ölçer aldım. Bebekler için en iyilerden biriydi. 5 sn de en doğru şekilde ölçüyor. Kullanmak nasip olsu 🥰