Asil_hatun Hazalaskin banada çok korkunç anlattılar gerçekten korka korka gittim ama asla korktuğum gibi değildi 3. Hamileligim biran önce doğurmak istiyorum o sancinin geldiği an hastaneye giderken ki telaş okadar guzelki hele bebek doğduğunda önünde giydiriyorlar agliyo falan unutulmaz asla çok güzel bir duygu rabbim herkese yaşatsın inşallah
Hazalaskin Asil_hatun ay ne bileyim allahın gücüne gitmesin rabbim aratmasın sağlıkla doğsun ama çok sıkıldım yoruldum ya 😭 herkes doğurdun mu diye arıyor annem geldi şehir dışından gıcık gıcık bugünde doğmadı diye takılıyor sinirimi bozuyor hiç gelmesini istememiştim ben Doğuma giderken gel diyecektim sıkıldım çünkü 1 haftadır annemin akrabaları arıyor gevşek gevşek haha bugünde mi doğmadı falan oturup ağlıycam artık
2koftemom Asil_hatun benin ilk doğum normalmoldu doktor bunuda normal.yap diyo ben korkuyorum ill doğum hızlı oldu suni v.s almadım.c9kta beklemedim ama ben busefer pqrlacalanmaktan yipranmaktan korkuyorum kimi 2nci daha zor oluyor
Asil_hatun 2koftemom aa neden canm zormu geçti doğumun bence zaten bi kere normal doğurmuşsn bide sezeryana da girip iki doğumun izini kendinde bırakma hem ikinci çok kolay oluyor ilk e gore
Asil_hatun 2koftemom canm vajina yi diyorsan bende genişleme olmadı 3. De belki olursa da doktor daraltiriz dedi yani artık herseye çözüm var 🥰
Asil_hatun Hazalaskin 😅😅 evet ya en sinir olduğum soru hala dogurmadinmi yok doğurdum karnıma yastık koydum 🤣🤣
Nazendemm Hazalaskin bende aynıyım 😂 her gün soruyorlar doğurmadın mı. Artık diyorum sancım gelsin diye dua edin benim elimden gelen bir şey yok
siriniko2511 Ben daha garip bir soru sorayım😂 doğum sonrası sonuçta dikişler oluyor. Kanama için tampon kullanamayız değil mi? Bir de hiç doğum için nefes egzersizi yaptınız mı? Şimdiden başlayayım diyorum ama birşey olur diye kokruyorum😅
Asil_hatun siriniko2511 ilk 3 gün yoğun kanaman olur sonra normal adet gibi olur 1 haftada biter zaten tampon dikislerden kullanmazssn zaten yeterli olmaz yetişkin bezi ilk 3 gün sonra normal ped kullanabilirsin ben egzersiz yapmadım 38. Haftadan sonra günde 3 saat yürüdüm çok faydası oldu yürüdüğüm gün doğurdum hatta 😅😅
2koftemom Asil_hatun yok canım genişlemeye demiyorum yine kesi olurmu ve makata doğru kesilmektedir korkuyorum 2nci dogumdada vajina aynı derecede açılıyor demi kuzenim sanırsam varis çıkmış kesisisi çok olmus
silenceee Asil_hatun en korktugum seydi acılır olur bisey olur diye cok sevindim😅😅 dikis yerleri sızlıyomu sonradan bide dikis atılırken hissediyomusunuz acıyomu
Asil_hatun silenceee onunla ilgili komik bir anım var bebek doğdu hemşire dikiş atıyor ben bebege bakıyorum hiç hissetmedim sonra bi baktım kadın biseyler yapıyor siz napysnz orda bebek cikti zaten dedim bele kz dikiş atıyorum dedi çok güldüm çünkü hiç hissetmiyordum ilk 2 gün hafif sızlıyor sonra bitiyor 10 günde izi bile kalmıyor
Asil_hatun Meryemlina04 hiç hissetmiyorsun uyuşturuyorlar kesi atılmadan ben kestikten sonra makası doktorun elinde görünce anlamıştım kestiğini hiç bir şekilde ne kesi ne dikiş i hissetmedim
Meryemlina04 Asil_hatun ay en çok merak ettiğim buydu çok korkuyordum bundan sağol canım Bilgi verdiğin için
Asil_hatun 2koftemom açılma iyise ve bebek iri değilse kesi olmaz ama kesi olmasa ve doğal yollardan yırtılırsa vajina eski haline dönmez daha kötü dikişler atılır yani aslında kesi atılması daha iyi