15531211 Alparslaninanneesii ben 24. Haftamda yaptırdım medifema Hastanesi’nde 500 TL ydi ama şuan fiyatlar artmış sanırım şimdi 27 haftalığız geçen gün kontrole gittim 180 TL olan muayene ücreti 250 TL olmuş Allah’tan doğum için önceden anlaşmıştık fiyat artışından etkilenmiyoruz
123xyz Bende merak ediyorum ve kaçıncı haftada gideceksiniz dr bana 22.hafta dedi ama bayram haftasına denk geliyor
Alparslaninanneesii 123xyz kuzum benim doktorumda 21 sonu 22 bası gibi gel dedi o sekilde gitmeyi düşünüyorum
15531211 Alparslaninanneesii evet memnun kaldım yaklaşık 45 dk baktı ve gayet ilgiliydi sşyah beyaz fotoğraflar net çıkmadı diye tekrar kağıt falan koyup bastırdı işimiz kötü olmasın dedi çok içime sinmişti
Alparslaninanneesii 15531211 cok tesekkur ederimm takipli olmak gerekmiyor degil mi birde yanınızda birinin girmesine izin veriliyor mu?
15531211 Alparslaninanneesii takipli olduğum için fiyat 500 TL ydi şuan da fiyatlar artmış ne kadar olduğunu bilmiyorum malesef yanına birini almıyorlarmış takipli olduğum için eşimi aldılar sadece