newbabyno2 Kızlar maşallah betam bıraz yuksek cıktı adete daha 1 gunum var ikiz annelerine sorum olacak sızlerın betaları kaçtı ? Beta yukseklıgıyle baglantısı oluyor mu ikizin ? Ben bebegımı kaybettım 6aylıktı, hep içimden ikiz gecıyor bakalım nasip 🤲🏻
Omay0707 newbabyno2 betam bi anda yükseldi ama tek gebelik canım beta artışın önemi yok ultrasonda gözüken önemli😊
Momy_eyyuptalha newbabyno2 bence alakası yok beta ile benim ikizdi normal yükseliyordu canım yani ikiz olduğu için fazla fazla artacak diye bişey yok ben beta hcg den hiç anlamadım ikiz olduğunu doktor kontrolünde iki kese göründü sonra ikiz olduğunu fark ettik canım
Bkrts_irem6513 newbabyno2 canım senin kaç haftalıkken beta ne kadar çıktı benim bir tane arkadaşım hamile olduğunu öğrendi ilk önce betası dört çıktı dört gün sonra betası 82.000’e yükseldi öyle ikiz oldu anlaşıldı yani betalarla Alakası yok diye bir şey yok gerçekten artışlar 200 olduğundan anlaşılabiliyor
Sermec27 newbabyno2 canım öncelikle basın sağ olsun bende oğlumu doğuma yakın kaybettim seni çok iyi anlıyorum canım rabbim bu evladını sana bağışlasın inşallah canım ilgisi olduğunu sanmam betayla ikiz gebeliğin benim oğlumda adete 1 gün kala 900 du ama tek gebelikti 🥰
Mrv_mlk 5 haftalıkken 10.640 çıkmıştı ikiz gebeliğim var. Biraz geç fark ettiğim ve ilk gebeliğim için normal sanmıştım ama çevremde kime dediysem yüksek ikizdir demişti öyle oldu :)