Merhaba arkadaşlar dün doğum yaptım çok şükür. Hep paylaşmak istiyordum doğum hikayemi nasip oldu sonunda dün gece sabaha kadar kasilmam oldu 5.6 kere uyandım Sabah kalktım 15.20 dk da bir sancı giriyordu bizim burda doktor izindeydi küçük bı ilçede yaşıyoruz özel doktorda yok en azından nst ye girerim dedim nste ye girdim bebeğin hareketi azdı tatlı biseyler ye gel dediler saat 12 gibiydi acilmam da yoktu biseyler yedim eve geçtim dedim biraz sıklaşsın sancılarım bide baktım nisanım geldi sancılar şiddetlendi ama 10 dk da bi geliyordu tekrar gitim hastaneye nst de düzenli sancılarım çıktı açılmam da 3 cm di hiç beklemeden şehire git dedi şehir 2 saat uzaklıkta bu arada Ankara şehir Hastanesi’nde yaptım dogumumu eve gittim duşa girdim 2 saat oyalandim ilk doğumum gibi geç olacak acilmam sanıyordum neyse yola çıktığımızda sancılar 5 dk da bi geliyordu ama delleniyordum resmen hastaneye gidene kadar baya sıklaştı ben diyordum birazda hastanenin önünde oyalandim çünkü içerde yatakta çekiyorsun sanciyi ama baktm çekilecek gibi değildi ve hemen içeri aldılar beni bı baktılar açılma 9 cm sedyeye alıp acil doğumhaneye çıkardılar ama çok mutluydum çünkü tam da istediğim buydu gider gitmez doğum yapmak doğum haneye çıkmamla ıkınma geldi ve 3cü ikinmamda bebeğim geldi çok mutluydum ta kiii doktor uyuşturma yasaklandı uyusturmadan dikcem diyene kadar ama doktorlar çok tatlı dilli güler yüzlülerdi dikmeye başladı ilk acımadı sonradan maf etti neyse o sancılar gectiya dikiş o kadarda önemli değil di doktorumda sohbet ediyordu sürekli bı şekilde bitti tam herşey biti nefes alcam derken bı baktılar kanamam durmuyor pıhtı pıhtı kan geliyor odama götürmüşler di tekrar acele acele doğumhaneye çıkarttılar ama çok korkuyorum dikişlerimi açacaklar falan diye 8 de çocuğum doğdu 12 ye kadar kanamami durdurmakla uğraştılar ama maf olmuştum ve çok tehlikeli olduğunu da biliyordum uzman doktorlar falan baya başıma yigildilar biri bı kolumu diğeri diğer kolumu biri bacağıma iğne yapıyor biri alttan elini sokuyor birisi karnıma bastırıyor kafayı yemek üzereyim çığlık çığlığa bagirdim doğumda ağlamadım bagirmadim ama resmen doğumdan zordu içimi temizlediler karnıma bastılar saatlerce böyleydi çok kötüydü çok şükür ki kanamam durdu şimdi bebeğimde yanımda herşeye rağmen çok şükür sağlıklıyiz rabbim hepinizin yardimcisi olsun sağlıkla kurtulursunuz inşallah 💗