Minikamm Bana aşırı bi tembellik geldi. Hic bisey yapmak istemiyorm kızlar. Daha yolun çok başındayım . Şimdiden böyleyse napicam 😮💨
DilaraArslan07 Minikamm ilk başlarda bende öyleydim şimdi 37 deyim devamlı bişey yapıyorum oturasim gelmio 😂🙈 Sarma mercimek köftesi irmik helvası yanına da mantarlı çorba yaptım 🥰
Anneyimmutluyumm26 Minikamm bende şuan öyleyim bayılacagim sıcaktan yatmak istiyorum sürekli yatınca da nefesim kesiliyor bunaliyorum😌😌😌
Minikamm Anneyimmutluyumm26 bende ya hep gözüm yatakta . Camasir bulask yemek temzlik mecbur yapiyorum ama sürune sürüne
Ervaannesi Minikamm valla tek çeşit yapıyorum uzun zamandır. Çok çeşitle uğraşamıyorum iki kişiye de yetiyor zaten. 😅 Biber dolması yapmıştım iki gün önce o kaldı kalanları ısıtıcam. Birde patlıcan yemeği yapıcam 😋
2gebe Minikamm türlü pirinç pilavı yayla çorbası sütlaç😊bir oğlum var 15 aylık ve birde karnımda anca yapıyorum
[silindi] Bu aksam kisir ve sosisli milfoy borek yapicam , havalar oyle sicak ki ne kocam ne ben sicak yemek yiyesimiz var