Selam kizlar iki haftadır çok kötüyüm sanki başımdan hastalık gitmiyor.Gecen hafta enfeksiyon kapmisim onun yüzünden 3 gün hastanede yattım reçete dahi vermediler açıklama bile yapmadılar çünkü ortada doktor yoktu bende kecur eve geldim.Bu sefer gözlerim mikrop kapmış doktora gittim damla verdi iyi gibi oldum şükür bu seferde titreme var bı sıtma geliyor arada üşüyorum göğüs kafesin ağrıyor sırtım ağrıyor hırıltılı öksürüyorum.2 yaşında bebeğim var kalkamıyorum yardım edecek kimsem yok annem uzakta gelemez kayınvalidem bı dolmuş uzakta ama ne hastanede ne de çıkınca bir defa aramadı nasılsın diye gelse dahi kocamın zoruyla gelir oda yardım edip bı tabak çorba yapacağına ev niye böyle dağınık diye dir dir başlar yani gelmemesi gelmesinden daha hayırlı.kocam desen zorda kalmadıkça gelmez ama hakkını yiyemem desem hastaneye götürür ama hergun hergun olmuyor başkasının arabasını alıyor pek mümkün değil.28 haftalık gebeyim pazara da gitmem lazım off napacam bilmiyorum hiç halim yok yatsam kalkmadan.