Esrayildirim55 Çalışıyorum 32 . Haftada izne ayrılmalı miyim devam mı etmeliyim kararsızım sizin fikirleriniz nedir bu konuda
Melekebbr Esrayildirim55 Bence yasal hakkını kullanmalısın hamileliğin son zamanlarını kendinle ve bebeğinle ilgilenerek geçirmeni öneririm çok güzel bir dönem son zamanlarınızı tamamen kendinizle meşgul olarak geçirmeniz doğum kısmında daha rahat olmanızı kolaylaştıracak
ebruee Esrayildirim55 Ben daha sonra almayı düsünüyorum. Malum malesef özel sektör toplam 4 ay rapor süresi onu dogumdan sonra kullanmak isterim tabi aksi bir durum olmazsa
DemirinAnnesiiii Esrayildirim55 şahsen ben eğer doktorumda o zman geldiği an onay verir ise ve çalıştığım yer home office devam eder ise 37. Haftama kadar çalışmak istiyorum.
Deletedmom10846 Esrayildirim55 ilk hamileliğimde 34 te ayrılmıştım sanırm. Şimdi 32 yi kolluyorum direkt ayrılacağım sabırla bekliyorum. Çalışma şartlarınıza bağlı bnce
ozumunannesi ebruee ben de sizin gibi yapmayı düşünüyorum, sağlığım hamileyken çalışmaya elverdiği sürece çalışacağım. Sonrasında lazım olacak.
ebruee Kubra-T En azından raporu uzatabiliyor devlettekiler baska bir sebeple patronu da yok niye rapor alıyorsun diye işten çıkaracak. malesef özel sektörde o kadar uzun soluklu rapora müsade etmiyorlar o acıdan özel diye belirttim
Mervemurat94 Ben mağazada çalıştığım için ve ayakta durduğum ıçin 32. Haftamda aldım ama ıstesemde zaten çalışamazmısım doktor dınlenmem gerektıgını soyledı