esmir Askiletotomsu özelde yaptım canım beraber çıkcaktk bebeğim mekonyumlu doğduğu için midesini yıkayıp öyle getirdiler yanıma postun üstte kalsın ♥️
Tatlisannedilekk Askiletotomsu bende özelde normal doğum yaptım oğlum benimle birlikte geldi kucağımda çıktık odamıza😍
Askiletotomsu Pembe03 bebeği senden önce götürürler senin keyfini mi bekleyecekler diyenler olmuştu daha önce aynı postu açtığımda Özele niye para veriyorum ki ben İstediğim gibi olsun diye…
Askiletotomsu esmir babayla kavuşma anına şahitlik etmek isterim Sizde şahitlik etmiş olmuşsunuz bu durumda ,🌺
kuzeymomss Askiletotomsu ben özel hastanede doğum yaptım doğum anı çekimi için hastanenin fotoğrafçısıyla anlaşmıştık ve doğum gerçekleştikten sonra eşimi ilk karşılaşma olarak doğumhaneye aldılar ve çataldayken eşim ben bebeğimiz fotoğraflar çekindik sonra benim dikişlerim atılırken bebeğin kontrolleri yapıldı birlikte odaya geçtik
Askiletotomsu Tatlisannedilekk babayla ilk karşılaşmasına şahitlik etmiş oldunuz yani dimi Siz yokken görmediler ?
Tatlisannedilekk Askiletotomsu eşim doğumhanenin kapısında bekliyordu zaten beni de tekerlekli sandalyeyle çıkardılar doğumhaneden oğlum kucağımdaydı sonra eşim gördü ebeler oğlumu kucağına verdi hemen😍 çok güzeldi
Aybukemom Askiletotomsu yani bilmiyorum açıkcası detaylı bilgi vermediler .burnundan boru sokmuşlar eşim görmüş ama doktora sorduğumda solunum sıkıntısı yoktu rutin testler yapıldı dedi
Yasemiinny Askiletotomsu yok kontrolünü yapıp dışarı çıkardılar kapıda eşim ve ablam görmüş. Kıyafetlerini istemişler giydirip yanıma getirmişlerdi ben daha doğumhaneden çıkmamıştım. Sonra kucağımda odamıza gitmiştik 😊
Askiletotomsu Aybukemom hm geçmiş olsun 😔😔😔 Ben babayla kavuşmadan hani sizinle birlikte çıkması durumunu merak ederek başlık açmıştım aslında ben babaya ilk kavustugunda ben şahitlik edeyim istiyorum da
uraz_ve_annesi- Askiletotomsu bende bebekle gelmeyi çok istiyorum babayla olan o özel anı görmek istiyorum birde babadan önce diğer akrabalar üşüşüyor hiç hoşuma gitmiyor o özel anı bozuyorlar onu da engellemek için kendim getireceğim
Askiletotomsu uraz_ve_annesi- a aa hiç düşünmemiştim bak onu Sahiden diğerlerine noluyosa ususecekler doğru 🥺🥺🥺
Aybukemom Askiletotomsu zaten benden ayrılır ayrılmaz camdan babasına gösteriyorlar 😊 görmesi iyi olur bebekler karışır falan allah korusun gelene kadar eşim başında durdu ,olmayacak şey değil yani