Sadiyekrkc Herkese merhaba 😊 kıyafet alımı konusunda tecrübesiz olduğum için kafam çok karışık yenidoğan neyi ne kadar almalıyım hiç bir fikrim yok🤷🏻♀️Tecrübeli annelerimiz veya hazırlığını tamamlamış olan annelerimiz fikir verir misiniz acaba❤️
FSCMK Sadiyekrkc az ve öz şeyler al canım zaten bebekler çok çabuk büyüdükleri için İnan bir kıyafeti çıkartıp diğerini giydirecek fırsatın olmuyor o derece bir tane 10 lu hastane çıkışı 2 3 tanede 5 Li takım 5 tane kolsuz zıbın 5 tane kollu zıbın bir kaç tane küçük takım bunlar yetiyor küçüklüğü için
Sgnn Sadiyekrkc tulumlar çok zor oluyor. Uzun kollu zıbınlar çok kullanışsız ben askılı atlet olarak aldım giydirmesi çıkartması çok kolay. 3-4 tane yenidoğan sonrasında 3 aylık takımlar almanız iyi olur. Benim bebeğim 3 kilo doğdu hastane çıkışı 2700e düştü küçük olmasına rağmen yenidoğan takımlarını 2 hafta falan giydi. Kundak uyku tulumları var ama dar olanlar değil geniş geniş üstlerini açmaması için onlarda iyi oluyor
minikkoalaam Sadiyekrkc dogumunuz ne zamana denk gelecek? ben mart ayinda dogum yaptim. hastane cikisi ve 0-3 aylik takimlar almistim. bebisim daha 3 aylik olmadan kucuk gelmeye basladilar 😂😂 dogumdan sonra yazlik tek bodyleri 6 aylik aldim tam oluyo. toplamda tulumlarla birlikte 10 kiyafeti vardi dogmadan once iyi ki de cok almamisim diyorum cunku 2 tulumu hic ama hic giyemedi ☹️