OksijenliSu 17+4 olduk teyzeleri. Doktorumuz 14.haftada bacak arasını göstermişti çıkıntı yoktu. %70-80 kız demişti. Bu ise yeni görüntü, %90 kız dedi. 1 hafta sonra yine kontrolümüz var. 🙈🐣
OksijenliSu OksijenliSu Sürekli bu pozisyonda durdu, ayakları ile kapattı. 😁 İnşallah değişmez. Öncelikle sağlıklı olması tabii. 😍
Ays_cskn OksijenliSu kizdir bencede banada ozelde yuzde seksen kiz deyip bacak ara fotosu verdi,19-20 de devlete gittim 2 defa orasida kiz tahmin edince tamam dedik☺☺
OksijenliSu Annehayalim İnşallah yaa. 😍🙈 Hep sonradan değişenleri görünce insan ister istemez korkuyor.
OksijenliSu Ays_cskn Ya buradaki postları okuyunca, detaylı ultrasona girene kadar emin olamıyorum. 🙈😁
Ays_cskn OksijenliSu Haklisin bende okudukca bir tereddüt etmiyor degilim ama gordum yani bacak arasini sonradan cikacak hali yok diyorum😄😄😄
La_Liberte OksijenliSu minnoşun üç çizgisi ortada 🙈 farklı çıkacağını sanmıyorum. Tabii Allah bilir yine de 😊
Ays_cskn OksijenliSu 21 +2 yim degisirse sok olurum uzulmem ama hastane cikisi siparisi vermistik isimli kirmizi kirmizi bosa gider😁😁😁😁
OksijenliSu Ays_cskn Hadi yaa. İsimsiz olsaydı boşa gitmezdi. 😅🙈 Önce sağlıklı,sonrada gönlümüzden geçenlerden olsunlar inşallah. 😊🐣🍀
Ays_cskn OksijenliSu Hic sorma saklarim artik oyle olursada 😁😁😁 saglikli olsunda aynen dedigun gibi biraz riskliyiz biz tansiyon sikintim vardi oglumda simdide takipteyim😇😇😇
OksijenliSu Ays_cskn Geçmiş olsun. 😊 Benimde oğlumda ki gibi değil hamileliğim. Tabi tansiyon şeker vs yoktu. Şimdide yok ama biraz daha zorlu geçiyor. 😊😊 İş yapınca, yürüş yapınca vs sanki adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor.
Ays_cskn OksijenliSu Evde bir cocuk daha olunca daha zor oluyor tabi is guc vs de yoruyor tek oyle olsunda tansiyon vs sıkıntı cunku cok sukur suanlik iyiyiz😊