Gizemozge92 Defne_alya1 degıl tabı bana da kadınlar hep daha ınmemıs var dogumuna dıyodu 39 artı 3 te dogurdum . Son ana kadar da yukardaydı karnım hep yandı midem yer yok dıye
CasperSedef Gizemozge92 doğurdum canım ben sabah 9 dan gece 1 e kadar suni sancı kendi sancım karışık çektim ama olmadı bebek inmedi sezeryana alındım bebek riske girdiği için
CasperSedef Defne_alya1 amin darısı sana canım benim ben happy kidse geçiyorum Allah’a emanet ol :) hayırlı doğumlar
Duygu_12 Nessozz kanamaniz oldumu acaba bugün sabah sulu kanama oldu sonrasında kanama falan daha olmadı ağrı sancida yok ne anlamadim
Nessozz Duygu_12 ben doğum yaptım canım suyum geldi ctesi günü suni sancıyla doğurdum. Benim hamilelik döneminde kanamam hiç olmadı. Sadece çatı muayenesinden sonra 1 gün lekelenme olmuştu o kadar.
Duygu_12 CasperSedef merhaba sabah bnm de tuvalette kanama oldu sulu sonra bidaha olmadı ağrı bisede yok napsam bilemedim
Duygu_12 Nessozz lekelenme mi bilmiyorum camasirda bişe yoktu aferdesiniz ama klozet de kan vardı bir sefer oldu ya acaba Nisan mi dedim
Nessozz Duygu_12 nişan çok yapışkan oluyor ben de öyle akıntılarımı nişan sandım ama gerçek nişan gelince anladım düşmüyordu hep peçeteye geliyor silince