Nessozz CasperSedef aynıyız 🙈 bende 2 cm açıklık var ama ilerliyormu bilmiyorum. Ptesiye kadar hareket olmazsa ptesi suni ile başlayacağız. Dün çatı muayenesinden sonra çok ağrım oldu ama bugün anca hareket edince oluyor 😕
CasperSedef Defne_alya1 vallahi bilmiyorumki bende. Eğer o güne kadar kalırsam açılma olursa suni sancı deneyecek bence
CasperSedef Defne_alya1 bende de belirti yok bu arada yani yürürken ağrılarım var ama bebek hala kafasını kanala yerleştirmemiş
Defne_alya1 CasperSedef benzer durumdayız baya benim de karnımın üst tarafı boşalmadı hala doğum kanalına yerleşmedi galiba. Yarın randevum var bakalım ne diyecek doktor
miyopmom Bende burda bekliyim ama sanirim biz ne yaparsak yapalim bebek ne zaman isterse o zaman gelicek 🥰
CasperSedef Her gün 5-6 Hurma yiyorum, ahududu yaprağı çayı alıcam bugün ona başlıycam. Doktorum pazartesiye yani 40 a kalmadan kendi gelse iyi olur dedi. Ama belirti yok bilmiyorum nasıl olacak
Duygu_12 Nessozz kanamaniz oldumu acaba bugün sabah sulu kanama oldu sonrasında kanama falan daha olmadı ağrı sancida yok ne anlamadim
Elisam123 CasperSedef neler neler yaptım kendimi hırpaladim en son sancılar tavan yapınca bir gün boyunca suni sancı verdi yine de olmadı zorunlu sezeryan ama mutluyum sadece kendimi fazla kaptirmisim normal doğuma hiç gerek yok akışına bırakın sağlıkla gelsin bebeğiniz
CasperSedef Elisam123 nasipten öte yol yok işte benimde kafam çok yoruluyor düşünmekten sağlıkla gelsin inşaAllah bebeklerimiz
CasperSedef Defne_alya1 ya hayırlısı olsun inşaAllah hepimizin hakkında bu süreç kafasını yoruyor ama insanın