Ayp_happy Arkadaşlar merhaba bugün 38+2 oldum karnım düşmedi herhangi bir sancım yok yürüyüş de yapmaya çalışıyorum hurma da yiyorum ama hiç bir belirti yok aniden mi geliyor sancı felan ?
Songulozkul Ayp_happy Ayy bu aralar bütün postlar böyle valla gelmiyo bu bebişler ben de 38+4 hiç belirti yok 😂
155598 Ayp_happy benle aynı olan herkes doğurdu bi ben kaldım asena bile doğurdu 😅😅 bizimkilerin geleceği yok yakında mükremin de doğuracak bizimkiler biraz kalpazan galba
Mom10_ Ayp_happy aynıyız ☺️38+2 yürüyüş hurma vs her şeyi yapıyorum karnım düşmedi bile 1 saat sonra doktor randevum var bakalım ne diyecek 🤗🌸🙏
Bsra19ogz Ayp_happy bende yarın 38 e giricem inşallah bendede belirti sıfır😄😄beklemedeyimm heyecanlaa 🌸🫶🏻
Mom10_ Ayp_happy sordum keyfi yerindeymiş ☺️🧿 kanala falan da girmemiş karnım düşmemiş yani 😁bizim nesil iyi bakıyormuş bebeklere öyle dedi doktor ☺️🙏 nst sancı da çıkmadı .. suyun gelirse ara dedi😁
Nehirimmmmm Ayp_happy walla bende 39 haftalık oldum hiçbir belirtim yok ama yarın yatışım yapılacak suyum azaldığı için ve bebeğimin kilo alımı durmuş
cansualisa Ayp_happy bende de öyleydi sezeryab oldum çatım da sardı doktorum risk almadı 38+5 ye oldum