Cmre35 Post açınca geliyomuş dediler 38+6 olduk ve kızımın gelmeye niyeti yok sanırım. Varmı bizim gibi olanlar
meir22 Cmre35 bugün tam 36haftalık olduk kızımla. Şimdi kontrol den geldim ilk doğumum da bu hafta da normal olmuştu. Doktorum hemen hemen aynı zamanlar da doğarlar bugün yarın gelebilir dedi. Hem korku hem heyecan sardı. Sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🤗
Songulozkul Cmre35 38+4 hala beklemedeyiz hiç belirti yok bu senenin kızları biraz inatçı galiba benim de kızım olcak 🥰
Cmre35 meir22 Allah Allah bnm oğlumda 37+6 da gelmişti halbuki ama kızım 1 hafta gecikti. Sağlıkla gelsinler tabi 🥰🙏🏻
Cmre35 Songulozkul galiba. Bu sabah burcun özelliklerini okuyorum anlaşamadığı burçlarda boğa burcu geciyo ve şansıma oğlumda boğa burcu. Abi kardeş kavgaları bitmez artık 😂😂😂
Songulozkul Cmre35 Hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah varsın ikizler olsun 😂 Arayı bulucaz artik
Cileklerce Cmre35 bizede 32 den beri erken doğum dediler 39+4 olduk gelmiyor ne sancım nede başka birşey hiç birşey de yok 3600 olmuş kilosuda korkuyorum sezeryan dicekler diye 🥺
Cmre35 Cileklerce evet bnde sezeryandan çok korkuyorum. O yüzden hemen doğsun istiyorum artık. Evde sancilaniyorum acile gidiyorum nstde hiç bsey çıkmıyor. Açılma yok. Sinir oldum artik
ilkanneligimmm Cmre35 bizde kızımla 38+4 olduk ama gelmiyor yalancı sancılarım çok ama bekliyoruz bakalım 🤣 haftasonu randevumuz var bakalım doktor ne diyecek açılma var mı nst’de sancılar görünecek mi merak ediyorum
_101422_ Cmre35 bizimde ayni günümüz her aksam asiri sancim oluyor bugun kesin dogar diyorum sabah oluyo tık yok 😁 35. Haftada sancim vardi serumla durdurdular simdide gelmek bilmiyor