minik_koala_ve_annesi Merhaba guzel hamisler bu yil erkek senesi deniliyor biz 17 deyiz erkek sizler ogrendiniz mi bakalim esitmi cogunluk ne merak ettim🥰
cileklicookie minik_koala_ve_annesi Ben ve gebe okulundaki 37 bayan kiz bekliyoruz 3 sinifiz her sinid 35-50 kisilik ve sanirim 4 tane erkek bekleyen var 😀😀 Binadada 3 arkadas hamileyiz kiz yine
sliya30 minik_koala_ve_annesi kızımın zamanında kızlar senesiydi şimdi oğlan olursa şok olurum ahahhh 😂😂😂
3babymom minik_koala_ve_annesi kesin bu sene kız senesi çevremde kimi gördüysem bebeği kız benimki de kız bu sene hep kız yaa 😂 benim 2 oğlum var bu 3. Gebeliğim
minik_koala_ve_annesi cileklicookie bende cin takvimine gore erkekdi erkek nasip etti rabbimde evlat bu hayirlisi olsun kizi erkegi fark etmedi bize ilk bebisimiz hayirla kucagimza alalim canisi
kubra_510 Banada çok erkek senesi erkek olur diye ☺️ Ama kızım olacak inşallah çin takviminden bakmıştım ordada kız çıkmıştı 💕
minik_koala_ve_annesi kubra_510 cin takvimi bence cok nadir yaniliyor ablamin iki gebeliginde baktik birinde kiz birinde oglandi oyle oldu benimde erkekdi erkek tabii ki rabbimin taktiri
kubra_510 ne arkadaş çevresi ne sülale ne tanıdıklar ne de ailemde birinde hiç kimsede hamilelik yok 😂 tek benim hep dalga geçerdim tek ben doğurucam diye çıktı da 😂😂😂
minik_koala_ve_annesi kubra_510 ayy yok canim bu yil ne kadar hamile var ya rahat bi 15 kisi saydim 🤣sirf arkadaslarimdan 5 kisi
kubra_510 minik_koala_ve_annesi maşallah 🤩 ama bende yok isterdim şaka bi yana allah sağlıkla sıhhatle kucağına alamyı nasip eylesin inşallah cümleten
cileklicookie minik_koala_ve_annesi bebim cin rus takvimi erkek dedi Ramzi ve nub teoriside erkek dedi Ama kiz 😀😀😀
kubra_510 minik_koala_ve_annesi valla inansam mı inanmasam mı bilenedim kızı da oğlanı bir illaki ana gönlümden hep kız geçiyordu 😍😍
sliya30 minik_koala_ve_annesi Çin takvimi erkek Rus takvimi kız dedi 😂😂 Allah bilir ne diye yaptım şu testi eğlencesine işte
minik_koala_ve_annesi kubra_510 rabbim gonlunuze gore versin canim insallah benim ilk oldugu icin kiz erkek fark etmez dedim🥰