Gulsah25 Merhaba kzlar temmuz basi sezeryan olacagim acaba doktor ne zmn gun verir benimle ayni zmnlarda olan anneler gununuzu alabldnz mi suan devlette takipliyim ama 33. Hafta da gdcm kontrole yani cuma gunu ins.
Yanne Gulsah25 bende pazar 33 olucam ama henüz gün verilmedi özele gidiyorum ben bugün doktora soracağım
Pyrz_07 Gulsah25 ben tahmini sordum 39. Haftada alıcam dedi ona göre kendim hesapladım doktorunuza sorun bazı doktorlar 38 de alabiliyor
Yagmurkaragz Gulsah25 ben bugün gittim 32. Haftamizdayiz Sezeryan olacağım kesin olduğu için bugün günümü verdi 14 temmuz kavusuyorum inşallah ♥️
Gulsah25 Yagmurkaragz yaa ne guzel bnde yarin gdcm ins bklm ne dicek bnada merak ediyorum en azindan kesin bi tarih verlse insan ona gore hazrlaginj faln yapar herseyin ama tabi bu durumlarda kesinlik diye bisey olmuyo umarim hayrlsiyla gelrler
Yagmurkaragz Gulsah25 aynen bende 34. Haftamda hazırlığını yapıp katcam ne olur ne olmaz çünkü benim 3 eltimde 36. Haftada aniden doğum yaptılar o yüzden 34. Hafta hazırlık için en ideali
Benburcu Bana da 36 da verdi günümü özel hastanede 39 da alacak 37 ve 38 . haftalara göre hareket edecek ama bi aksilik olursa erkene alirim dedi