Turkolog12 cennet_aka27 sağlıkla kucaklarimiza alalım inşallah ❤️ Allah bağışlasın ne güzel 🥰 boş gebelik düşük vs şeyler her kadının başına gelebilir demişti doktor bana o zaman kötü düşünme her gebelik böyle olacak diye birşey yok demişti ama insan ister istemez korkuyor yine aynı şeyleri yaşamaktan maalesef rabbim yaşatmasın bir daha inşallah 🤲❤️
cennet_aka27 Turkolog12 Amin canım inşallah 🤲🏻🌸 Bu bebeğimi kesede görene kadar aklımdan neler geçiyordu aynı şeyleri yaşamak istemiyordum çok şükür korktuğum olmadı 🤲🏻
Turkolog12 cennet_aka27 ay bende bende hala daha çok korkuyorum ama aklıma kötüyü de getirmemeye çalışıyorum işte
cennet_aka27 Turkolog12 Doğana kadar içimiz rahat etmiyor sürekli kötü şeyler geliyor hareket edene kadar acaba birşey oldu mu iyi mi hareket etmeye başlayınca neden bugün az hareket etti 🤦🏻♀️annelik ne zor şeyler
Turkolog12 cennet_aka27 boşuna demiyorlar cennet ayaklarinizin altında diye gerçekten çok kutsal umarım bütün anneler bunun değerini bilir 🥰
Canpolattt Bizde 14+1 olduk bugün,kızım olacak inşallah.Doğumda 16-30 kasım arası dedi doktor ilk gebeliğim doğumdan çok korkuyorum🙈
taninmayananne Canpolattt evet zor ama bir mucize vir evlat getiriyorsun dunyaya insan ki onu gordugun an hersey bitiyor 🤩🤩 korkma hamielik sultanlik donemi iyi degerlendir korkarak kendini strese sokma ❤
Blossoomm Zeynep0607 benim de öyleydi 🥹 yeni yeni düzeliyprum şükür inşAllah geçecek bu günler de 🤲🏻☺️
Sehrbnon12 cennet_aka27 evet canım daha önce prilam diye bi ilac kullanıyordum faydası olmadı suanda zofer diye bi ilac verdi oda az cok fayda ediyor :(
Mucizebebek34 14+5 haftalığız 26 Kasım doğum görünüyor 2 sezaryen olduğum için buda 1 hafta erken alacak hocam
taninmayananne Mucizebebek34 iki gun varmis aramizda bakalim kimin ki once gelicek 🤣🤣🤩 insallah saglikla kucağımıza aliriz ❤❤❤
taninmayananne FatmaAkdemirErdoan masallah cok sanslisiniz 🤩😄rabbim hayirlisi ile kucagimiza almayi nasip etsin
taninmayananne Annecikler 2. 3. Sezeryanlariniz nasildi ilkine gore daha zor diyorlar genelde bende korkuyorum. Allah hayirla kucagimiza almayi nasip etsin
Annecikler taninmayananne korkmayın inanan 2 gün ayaktayım tabi bünyeye göre değişiyor ama hepsi aynıydı benim bunu bilemiyorum ama
taninmayananne Turkolog12 karim agrisi bende de oluyor alt kasiklarim da bide heralde artik hissedicem hareketlerini bazen karnimin belli bir bölgesi cok sert oluyor. Acaba bebek olabilir mi diyorum oglumda da böyle hissederdim ama hafta hatirlamiyorum. Cinsiyet bende ayni konumdayim yuzde yuz erkek dedi kendim de ordaki cikintiyi gordum ama bende acaba kiza doner mi diyorum bazen 🤣🤣
Turkolog12 taninmayananne ay burada okuduklarimdan sonra sevinemiyorum bile ya değişirse diye gozlerimizle gorsekte iki hafta sonra yine gidicem sorucam emin olana kadar doktor artık kovar mi beni bilmiyorum 😂
taninmayananne _yasemin_ doktordan doktora degisiyormus. Ben sehir hastanelerini arastirdim. Bazi doktorlar 38 haftadan sonraya gun verirken bazilari 40 haftayi bekliyormus. Ben burda komsumuza sezaryen icin gun vermisti 38 haftadan sonraya komsumun sancisi tutunca 1 hafta erken aldilar bebegi