_yasemin_ tubasd amin canıminşallah hepimiz vaktinde sağlıkla kolaylıkla kucağımıza alırız 4 kilo aldım ben ya dikkat etmeyi bırak sürekli kustuğum halde aldım
Elibo minikturtam1 tam aynıymışız bizimde 28 kasım ama ben 25 nde dogdum ilk gebeliğim sezeryanmı nırmalmi olur bilmiyorum ama sezeryan olursa 25 nde isterim 🥰
minikturtam1 Elibo yaa ne kadar güzell. İnş. Dediginiz gibi tam o tarihe denk gelir. Bende cok isterdim bebegimin özel bir gunde doğmasını ama malesef eşimde bende kasım doğumlu değiliz..😔
Blossoomm Elibo dondurma yiyebiliyorum şükür yeni başladım yemeye onu da yiyemiyordum ilk zamanlar da 🤤 teşekkür ederim🫶🏻
Zeynep0607 Blossoomm evet vişne suyu ve çikolata bildiğiniz zıp zıp zıplatıyor bebişi Çikolata yiyemiyorsanız şekerli şeyler tüketin ❤️❤️
Blossoomm Zeynep0607 karnımı iyi bi doyurum gideceğim inşAllah tatlı olarak dondurma tüketebiliyprum onun dışındakiler kokuyor henüz düzelmedi o durum 🤤
Zeynep0607 Blossoomm valla benim ilk üç ay zindandı şuan herşeyi yiyorum çok şükür inş kısa zamanda geçer sizin de❤️
_yasemin_ tubasd hahahah inşallah diyelim 😅 korkutmak istemem ama daha bugün bi arkadaşla konuşuyorduk son zamanlarda her ay 2 şer 3 er alıyorsun dedi 🤭
Gookceeeee taninmayananne 12+2 bizde sanırım kasım gibi olacak doğum sezeryan olacak 2.anneliğim bulantılar ara ara devam ediyor düşük tehlikemi yendim çok şükür git gide büyüyoruz 1 yaşında oğlum var emekliyor pek zorlanmıyorum eskisi gibi her işimi görüyorum 🤗
taninmayananne Gookceeeee oh cok şükür bizde 11 haftaya kadar igne kullandik ❤ kanama alanimiz kapatildi 🤩 gayet iyiyiz pekte hareketli bir bebis dedi doktor ultrasonda kolunu falan hareket ettriyordu kucucuk kolunu sevsin annesiii 🤩🤩
Zeynep0607 Nurcan3131 mutlaka deneyin 10-15 dk öncesi ama geçen ben doktorumu çok bekledim baya zaman geçince bebiş pek hareket etmedi doktor da burda beklerken yeseydin keşke dedi😁😁
Turkolog12 cennet_aka27 bende gittiğimde bacaklarını açtı havaya dikti bacak arası bostu doktor kız dedi kendim de gördüm ama değişir diye korkuyorum burada bir kaç değişen okudum yeter ki sağlıklı olsun tabii ki de insan heves ediyor işte 😅🥰
yalcin_sevda taninmayananne benimki 17 haftalik ekimin son kasımın ilk haftası olabilir dedi doktorum bakalım hayırlısı
Sehrbnon12 cennet_aka27 evet canım daha önce prilam diye bi ilac kullanıyordum faydası olmadı suanda zofer diye bi ilac verdi oda az cok fayda ediyor :(
cennet_aka27 Turkolog12 aynen bende ondan korkuyorum 🤭yoksa her türlü evladım kızım da olsa sevinirim oğlum da olsa aynı sevinirim 🥰 Bir tane kızım var 2,5 yaşında kız olsa da sevinirdim kız kardeşin olması güzel bir duygu büyüdükçe daha iyi anlıyor insan