HafizeKadir Gmz_Srgn Bende aynı durumdayım ve bende prilam sayesinde ayaktayım ona rağmen tiksintilerim oluyor. İnşallah daha iyi oluruz bir an önce geçer
_yasemin_ taninmayananne bana 14 haftayken kız gibi dedi haziranın sonunda detaylıya gireceğim orada kesin öğreniriz inşalllah
gazetecimom _yasemin_ evet bugün öğrendik erkek :) 12. haftadan da demişti hoca; erkeğe yakın diye öyle de oldu.
taninmayananne Cns322 allah kolaylik versin bulanti cok zor maalesef 🙄 gecer insallah 3 gun var aramizda bende bugun 15 +2 oldum
RHB55 15+6 doktorum kıza benzedigini soyledi ama benim bi sorum olucak guzel anneler ve anne adaylari karnimda 2 gundur agri var ve sırtimda kramplar var sizde de oluyomu oyle yoksa ciddi bisey olabilirmi
twohones taninmayananne oğlumun doğumu 24 kasım görünüyordu 14 kasımda sezaryenle doğdu şu an 19 aylık 🧚🏻♀️ denk gelmişken yazayım dedim ☺️
taninmayananne twohones ay tem bizimki gibi adet tarihimi 1 yil ara ile ayniymis 🤣allah saglikla büyütmeyi nasip etsin
_yasemin_ gazetecimom 14.haftada kız gibi dedi canım Allah nasip ederse Haziranın sonunda detaylıya gireceğim orada kesinleşir 🙏🏼