Nskyhn Duyguhas19 betaya bağlı değil bence çünkü benim betam hep yüksek çıktı ama kese için 5.haftada gittim zaten genel de kese 5.haftada gözüküyor
Birgul Duyguhas19 tam bi değer olduğunu sanmıyorum ama 3-4 binler de ya da daha yüksek olunca yani daha net görülüyor sanırım. 5+5te 8500 değerle görmüştük karından
Minikcennetim Duyguhas19 canım benim cuma günü 457ydi değerim salı günü gittiğimde kese gördüm 5 buçuk haftalıktım doktor görünmez dedi ama göründü 6.haftaya kadar yolu var
ada58 Duyguhas19 doktorum 3000 de kese 6000 de normal bir gebelikte bebek görünür demişti ama 9800 lerde keseyi görmüştük bebek görünmemişti 2 gün sonra göründü ben kişiden kişiye değişeceğini düşünüyorum
Sevilayozdemir Duyguhas19 cuma günü kan vermiştim beta 1616 çıkmıştı pazartesi gittim keseyi görmüştüm ☺️
Duyguhas19 Benim pazartesi günü beta hcg 1005 çıkmıştı. Yarın randevu aldım gitsem görebilir miyim acaba
Sevilayozdemir Duyguhas19 bence görülür ☺️ pazartesiden bu güne iki katı olucak zaten ☺️ 1.500 3.000 arası görünüyor diyebiliyorum
Zuzununannesi01 Duyguhas19 canım betaya göre değil adet tarihinle yani haftayla alakalı genelde 5.hafta da görülüyor bebeğin tutunma sına bağlı canım