Esra87 Malûm zamam cok cabuk geciyor❤bebişimin çantası ne zaman hazırlanmalı ve içine neler konulmalı anne içinde ayrı çanta tabiki 🤗
hunilimom Esra87 ben büyük kızımda 32 de başlayıp 34 de herşeyi bitirmiştim şimdi 28 haftaligim 30 da baslicam yıkamaya dolap ayarlicam felan yine bir kaç haftayı bulur erkenden dursun kenarda ne olur ne olmaz
Ays_cskn Esra87 Yavastan hazirlayabilirsin eksik oldukca yada fikir degistirdikce yeniden duzenleme imkanin olur ben oyle yapmayi dusunuyorum nasipse 😊
Kubra-nisan Esra87 hazırla bi kenarda dursun bence ben şuan 36 haftalığım daha hazırlamadım ne kadar geç o kadar güç ilk kızımda 30 haftalıkken hazırladım arabaya koydum aniden sezeryan olunca kafam rahattı
Hazal-karabulut1 Planlı sezeryan olduğum için doğuma 1 hafta kala hazırlamak istiyorum ama her ihtimale karşı 34-35 de hazır olsun diyorlar.
Pyrz_07 Hazal-karabulut1 bende planlı sezeryan olucam banada herkes hazırla hazır dursun erken gelme durumu olursa diye 34. Haftada hazırlıcam
Sbm050421 Esra87 25+5 im bende 32 de hazırlamayı düşünüyorum ☺️ Kıyafetlerini yıkayıp çantayı hazırlayacağım
Esra87 Anne icin neler konulur gecelik vs.kac takım koysam acaba 🤦♀️kafamda deli sorular 🙄başka neler konulmalı.