Mucizemutlusu Kızlar detaylı ultrasonda sizce devlet - özel farkı var mıdır? Özel takipçiyim ama detaylı ultrason fiyatı ina 1200 tl dediler. Yani her seferinde muayene ücreti vs maddi olarak zorlayacak. Üniversitede yaptırsam sizce farkeder mi?
hunilimom Mucizemutlusu bir perinataloji doktoruna baktirdiktsn sonra sorun olmaz neden oldun ben ilk kızımı üniversite de küçüğe de özel de yaptırdım ikisinde de 30-40 dk arası kaldım birine o zaman 120 civarı bir ücret buna da 525 verdim gayet güzel ilgilendiler anlattılar hatta üni de iki doktor baktı
Happy_mami Mucizemutlusu neden farketsin ki bende özel takipliyim ama 2′li-3′lü detaylı ultrasonu hep devlette yaptırdım
Mucizeminnos Mucizemutlusu gitmeyi düşündüğünüz devlet hastanesinde yaptıran birileri varsa burda araştırın bence her devlet hastanesi 30 40 dk bakmıyo 10 15 dk bakıp göndereni bile okudum burda her devlet hastanesi aynı olmuyor araştırın içinize sindiğinde devlete gidin tabi 30 40 dk bakan devlet hastanesiyse o kadar para vermeye gerek yok zaten🌸
Sedavarol Mucizemutlusu nerede yaptırdınız acaba bende detaylı ultrasona gireceğim 22 haftaligiz şuan ama fiyatlardan haberimiz yok devlette doktordan yana şanslı olamadığımız için hep özel takipliyiz
Mucizemutlusu Happy_mami bilemedim. Hani belki cihaz farkı vs. Siz devlette yaptırıp özeldeki doktorunuza kontrol ettirdiniz demi. Bende üçlü taramayı devlette yaptıracaktım ama o kadar hızlı ilerledi ki özelde yaptırdım :(
Happy_mami Mucizemutlusu evet sonuçları alıp kendi doktoruma de gösterdim o da inceledi zaten kendi diyor istersen ben yapayım yada devlete git sonuçları bana getir diye
Mucizemutlusu Mucizeminnos demi o da farkeder. Samsun dayım ben. Üniversite hastanesine gitmeyi planlıyorum da. Bi bakayım dediğiniz gibi 🙏🏽 Teşekkürler
Mucizemutlusu Sedavarol ben henüz yaptırmadım. Medicana 1200 dedi detaylıya. Çok pahalı geldi. Üniversite hastanesi düşünüyorum işte. Her ikisinde de randevu aldım. Biraz araştırıp bakacağım.
_anne_kuzusuu00 Sedavarol biz ankarada yaşıyoz ortadoğu hastanesinde 950 TL yaptırcaz nasıl yapılıyor Bilmiyorum ama
Sedavarol Mucizemutlusu bir bebek sağlığına bakılacak diye neden bu kadar para alırlar ki yani ? Ben 3 kere devlet hastanesine gittim doğumu özelde yaparım dedim devlet hastanesi ilgi 0 bebegin kalp atışı yok dediler ne bir fotoğraf ne bir bilgi verdiler özelde muayene oluyoruz pahalı ama en azından parayı veren düdüğü çalar misali herseyini gösterip söylüyorlar 🤷♀️ ilk gebeliğim hiç-bir teste girmedim detaylı ultrasonda herşey belli oluyor dedi doktorum şuan muayene günümü beklemekle mecburum 🤷♀️🙏
2kizanasi Bu konuda doktor önemli aslında özel devlet farketmiyor. Devlette de süper doktor denk gelebilir özelde de baştan savma yapabilir yani doktor araştırın sorun soruşturun daha çok
Bsrakblt Ben samsunda uğur turhana yaptırdım perinatolog özel kliniği var 900 liraya yaptırdım.Memnunda kaldım
Mucizemutlusu Bsrakblt bende Uğur beyi duydum. Baya ilgili imiş. Muhtemelen Ya OMÜ Ya da Uğur bey e gideceğim. Bakalım
Mucizemutlusu Sedavarol bende devletle başladım. Ama cidden o kadar ilgisizler ki. En son üniversiteye geçtim. Ama doktorumuz özele geçince özele geçtim. Özeldeki ücreti de cidden pahalı. Artık böyle nerden kıssak falan diye düşünüyor insan. Bakalım ayrıntılıyı kendi hastanemde yaptırmayacağım ama net. 1200 nedir. Burda söylenenler daha uygun yani.
Mucizemutlusu Happy_mami umarım kabul eder. Bende bekledim istersen devlette yaptır demesini de hiç öyle bir yaklaşımı olmadı. Kabul etmezse de kusura bakmasın yani 🥴
Haticeeklyc Ben Konyada yaşıyorum.Özel bir hastaneye gidiyorum 550 tl vereceğiz cuma günü hastaneden hastaneye farkediyor