aynenkezoaynen Didemfide Doktor bana sabah akşam aç demişti ama mide bılantısı yapabilir yaparsa tok al dedi ben riske atmayıp hep tok içtim
Bebisinannesi01 Didemfide bana eczazim demir haplarini yemekten bir saat sonra al dedi o zaman hic yan etkisi olmuyor ac katnina mode bulandırıyor
ikramomm Didemfide aç karnına alın diyorlar ama kişiden kişiye değişir mi bilmiyorum beni aç karına kıvrandırdı midemi bağırsaklarımı mahvetti yemekten yarım saat 1 saat sonra alıyorum böyle daha iyi geliyor 😊😊
benimmdunyamm Hazal-karabulut1 gece uyumadan önce iç çok rahat oluyor yoksa gündüz aşırı rahatsız ediyor
Hazal-karabulut1 benimmdunyamm ben ilac ozurlusuyum suan kullandığım 3 tane ilac var balık hapı magnezyum ve ferro sanol bir düzeni yok resmen ne zaman aklıma gelirse 😒
Merveofs İlk kutumu yazan doktor tok yazmıştı, şimdi kendi doktorum aç yazmış. Akşam yemeğinden önce içiyorum.
Deletedmom10846 Didemfide aç karnına bulantı yaptı dr um tok kullan dedi. Kahvaltıdan 1 2 saat sonra kullanıyorum rahatsız etmiyor
Buveyda Didemfide eczacı kutuya yazdı, aç karnına için diye birde öncesinde ve sonrasında süt ürünü tüketmeyin diye , emilimi açısından sanıyorum, bende bi sabah namazına kalkınca içiyorum bide saat beşte . Midemi çok rahatsız etmiyo
fatoshsyn Eczacı bana da aç karnına kullan dedi ama aç alınca midem çok bulandı kustum mecbur tok karnına kullanıyorum
gozgozanne Didemfide canım bana gece yatmadan iç ya da yemekt n 2 saat sonra dedi. Ben kahvaltıdan 2 saat sonra içiyorum ben de yan etki yapmadı
findiklibadem Didemfide doktorum bu ilacı yazdı fakat bir hafta kullandıktan sonra Ocean demir ilacına geçmiştim. Ama bu ilaç için kullanım şeklini aynen şöyle söyledi: “eczacılar farklı söyleyecek ama sen bunu kahvaltıdan iki saat sonra iç . Ama arada bişeyler yeme özellikle süt ürünleri, çay vs ” demişti. Ben şimdi Oceanı o şekilde içiyorum kahvaltıdan iki saat sonra