[silindi] Kızlar fetal dna sonuçlarınız kaç günde geldi? Benim bugün tam 14 gün oldu kan vereli ses seda yok Fransaya gitmişti kan ptesi doktoru aradım çıktığı anda gönderiyorum dedi.
[silindi] Hanife47 bebeğin kalıtsal hastalıklarını %99.9 gibi net bir oranda gösteren bir test. Artık bütün doktorlar durumu olanlara bu testi öneriyor 2li ve 3li gibi kesin sonuç vermeyen sinir bozucu taramalarla uğraşmaktansa
Hanife47 [silindi] bende bu gün gittiğim de bana hastaneye randevu al organ tarama testi için dedi senin ki bunların hepsinin toplu ve nerdeyse kesin sonuç hali
busrasss1 [silindi] doktor bize bu testin yuzde 80 dogru olsugunu soyledi kesin olarak her seyin netlestigi test amniyonsentez mis
[silindi] Hanife47 evet canım kandan bakılabilecek her şeye bakılıyor sadece down sendromu olarak düşünme yüzlerce hastalığı döküyor test. Tabi detaylı farklı onda bebeğin her organının gelişimine bakılıyor.
Deletedmom727272 [silindi] bölge sorumlusuyla mı görüşmüştünüz en başta? Ben hep onunla muhattap olmuştum
[silindi] Deletedmom727272 hayır canım ben genetik profunun muayenesine gittim direkt firmaya da gitmedim
1S3MANNE [silindi] sonucunuz geldimi acaba kaç günde çıktı benm ikili testte risk çıktı bende test verdm acaba ordada yüksek risk çıkarmı diye korkuyla bekliyorm