Smayn ftmkucuk bana da 10 hazirana gün verdiler benşm bebeğiminde kilosu 3200kg Dr gayet iyi kilosu dedi şu anda 36+6 haftalık. Ara ara sancılarım kasılmalarım oluyo açıkçası tedirgin ediyor bu durum beni.ama strese girmek istemiyorum. Hepimiz için en hayırlısı en sağlıklısı en güzeli olsun. Sezeryan nasıl olacak sizin bana bel fıtığı ameliyatlı olduğum için genel anestezi yapacaklar. Kafamda bir sürü soru var. Korku mutluluk heycan her duyguyu bir arada yaşıyorum
ftmkucuk Smayn sezeryanın nasıl olacağını henüz konuşmak canm en geç pazartesi tekrar gideceğim doktora aneztezisi görecek vs orda konuşulur muhtemelen. Ben spinal isterim diye düşünüyorum onu daha çok öneriyorlar ve bebeğimide görmek istiyorum inşallah🙏 Ama tabi ekstrem bir durum varsa vs o zaman ayrı doktorun en iyisini bilir. Bende korkuyorum zaman yaklaştıkca ama inşallah hayırlısıyla atlatırız bu süreci 😌
Smayn ftmkucuk inşallah burdan güzel haberlerimizi verelim birbirimize. Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin. Okuduğum ve duyduğum kadarıyla sezeryan sonrası sade kahve içmeyi, bol su ve kayısı suyu tüketmeyi öneriyorlar bu küçük bilgi de burda dursun😊
ftmkucuk Smayn amin canmm amin😇 evet su çok çok önemli narkozu atmak ıcın sade kahve acı bitter cikolata diyorlar. Kayısı suyuda iyidir cabuk gaz cıkarabilmek için🙏
canimbeybimmm ftmkucuk postu yeni gördüm koştum hemen. Bizim de 10 haziran sezeryan günümüz çok heyecanlıyım ilk doğum. Hep sezeryan düşünüyordum zaten. Hem çok yakın gibi hem çok uzak gibi. Sanırım ameliyathaneye girmeden olayın farkına varamıcam🥲 sağlıkla kavuşalım yavrularımıza 🙏🏻
ftmkucuk canimbeybimmm harika aynı günde olmamız canm, sabah 09.00 da benim😇 bende baya heyecanlıyım çok aklıma getirmemeye çalışıyorum dediğin gibi hem çok yakın hem çok uzak gibi. Şaka maka 1 hafta kaldı🥳 sonraki hafta bugün hayırlısıyla uyku girmez gözümüze sabah olana dek😂 38+3 oluyor benim 37+0 da 3.200 kg dık, gebelik şekerinden dolayı sınırlı beslendim malesef. Sağlıklı olsunlarda inşallah 🙏
canimbeybimmm ftmkucuk bizim de en geç 08.30 gibi girmiş olursunuz dediler. Bende de gebelik şekeri var maalesef 3 aydır çok zorlandım son hafta artık kaçamak yapayım dedim tansiyon şeker tavan yaptı korktum bi taraftan da yemek yiyeceğim günleri de iple çekiyorum 🥲 sağlıkla gelsinler de inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Smayn Nur-01-35 Ah aynı gün ne kadar güzel sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallah. Saati belli mi bana sabah 8 de hastanede ol dediler ama belli bir saat vermediler. Çok az kaldı korku,heyecan, merak, mutluluk hepsi bir arada sen nasıl hissediyorsun
Nur-01-35 Smayn bana sabah ac karnına gel dedi sabat 8 .iğne yapacaklar ciğer geliştirici.. onun etkisini göstermesini bekleriz sonra yaparız dedi
Smayn Nur-01-35 ciğer geliştirici iğne neden yapıyorlar acaba? İnşallah çok sağlıkla gelsin bebeğin sen de çok sağlıkla çık ameliyattan 🙏 çok az kaldı şaka gibi güzel haberlerimiiz verelim burdan birbirimize inşallah
Smayn Merhaba haziran anneleri herkes iyidir umarım… 10 haziranda doğum yapmış anneler nasıl geçti herşey yolunda mı? inşallah sağılkla almışsındır yavrularınızı kucağınıza.🙏 Biz iyiyiz çok şükür ama dikiş ağrıları fenaymış zorluyor biraz maalesef bir de süt gelmedi henüz benden siz de durumlar nedir?