Rimainci cansualisa Ozlm0916 Allah sabır versin ama tatlı bekleyişler sağlıkla kucağına al bendeki telaşın bi öncekinde kimyasal olması canım bunda koku hassasiyeti bile yok
Ozlm0916 Rimainci amin insallah canim sende saglikla evladina kavuş 🤲💜 2 aydan sonra baslamisti bende koku hassasiyeti tiksinmeler
Umay255 Rimainci 10+4 olmama rağmen bnde hiç bi belirti yok belirti olmayınca dış gebelik olmuyo ne güzel Rahat gebelik geciriyosun kuzum snde
Umay255 Rimainci kuzum 4+6 keseyi görmüşsün 6 hafta da keseyi görmeyen var çok acele ediyosun ayrıca keseni erken bile görmüşsün çok güzel birşey bu 6+6 kalp atışını duydum yani 7 haftam da senin daha çok var
Rimainci Umay255 evet canım haklısın Allah herkese nasip etsin , ilk gebelik kimyasaldı sanırım kaygım ondan ☺️ Teşekkür ederim güzel sözlerin için
Umay255 Rimainci benim de ilk düşük oldu 4 yıldan sonra hamile olduğumu öğrendim çok şükür seni anlıyorum kötüyü getirme iyi olcak bebiş 🥰🤲
Rimainci Umay255 günaydın daha yeni gördüm yazını, teşekkür ederim canım. ☺️Bişey merak ediyorum ya afedersin ama alttan vajina girişinin orda ağrı var kasıkta değil normal mi ?
Zehra-11 Rimainci merhaba Bende 4+5 hamileyim bugun doktormz kesemiz olustu dedi benim de hic bir belirtisi yok sadece ara sira gelen Kisik agrisi var kisiden kisiye degisebilir sikinti yapma InsAllah Hersey Guzel gelisir
Rimainci Zehra-11 çok sevindim adına evet sanırım biraz acele etmişim ama bende kasık değilde altta vajina girişinin orda ağrı var 🤔
Rimainci Umay255 ay evet canım ultrason olduğum gün yoktu ağrı dün akşam başladı ama bi ara eğildim uzandım da acayip korku yaptım 😥