Rimainci 4+6 hamileyim dün keseyi gördüm ama göğüs hassasiyeti dışında belirtim yok boş gebelik olmasından korkuyorum
Reyhan35 Rimainci daha çok yeni canım normal ben 6. Haftaya kadar belirti yaşamamıştım bazen hiç belirti yaşamayan bile oluyor kendini strese sokup korkma sabırla bekle 🥰
Mavininbiri Rimainci normaldir o hafta da kalp atışı duymaman, 9. Hafta da duydum.ben 7,8. Hafta da gidin yine telaşlanmayin
Eyluladam15 Rimainci ay Yok canım korkma ya inşallah değildir bende de hiç belirtti yoktu 12 + 4 oldum şimdi bile anca hafif midem bulanıyor öğüttürüyor o kadar
Ahsenmom Rimainci benim hiç hamilelik belirtim yoktu Ne bulantı ne hassasiyet ne başka birşey 6. Ay biticek hâlâ yok Hiç hamile değilmişim gibi 🧿
cansualisa Reyhan35 6+2 yimmm kese gördün 8 9 milim başka bişi yok belirti vs kasık ağrım varmı kadar adet tarihine göre hesaplıyoruz dimi
Rimainci Mavininbiri Mavininbiri yok kalp atışı duymak İçin erken 10 gün daha beklicem fakat hiç belirtim yok ne mide bulantısı ne de başka bişey bi ara oldu gibi ama oda 1 hafta önceydi sonra Durdu
Rimainci Eyluladam15 Eyluladam15 insan ister istemez telaş ediyor inşallah güzel sonuç gelir tebrik ediyorum sizide
Rimainci Ahsenmom maşallah 🧿 canım tebrik ederim benim bi de kimyasal gebeliğim olmuştu işte birazda ondan olumsuzluklarım
girl_boy_annesi Rimainci canım ben hamile olduğumu 6 haftalık iken öğrendim sadece adetim 20 gün gecikmişti Ramazan orucu bayram telaşı o yüzden heralde dedim ama hamileymişim şimdi 9+6 hiç bi belirtim yok göğüs hassasiyeti bile ne MPİ’de bulanması ne uyku hali sadece bel ağrısı var
1991c Merhaba kızlar bende 4+5 im dün çok az kasık ağrım oldu bugün hiç olmadı. Sadece göğüs ağrım var başka belirtim yok kasık ağrısı her gün oluyor mu kasık ağrısı olmadan devam eden var mı?
1991c Rimainci kese gözüktü mü sizde benim iki gün önce değerim 600lerdeydi dr haftaya gel dedi kese görmeye çok geç değil mi 🙁
2bebe1gebe Rimainci 3.gebeliğim son 2ye hiç adet olmadan kaldım adet belirtisi dahi görmedim yani gsbeliğimin hiç birinde de olmadı belirtiler
Mavininbiri Rimainci Erken daha mide bulantı falan gogus hassasiyeti ve pelvis agrısı vardi benim 8. Hafta dan sonra başladı mide bulantısı falan
asli-95 Rimainci canım benim de tek belirtim göğüs hassasiyetiydi hiç midem bulanmadı başka belirti yaşamadım gayet de dış gebelik değildi üzülme böyle şeylere 😊