Kızlar 28 Mayıs’ta sezaryan gunumdu doktor saat 7de hastanede olmamı istemişti benim yazılarıma denk geleniniz olmuştur belki en ufak bir iğneden kandan serumdan cerrahi işlemlerden etkilenen biriyim bu işlemlerden sonra tansiyonum düşüyordu ve çok korkuyordum doğumdan hep stresim vardı sezaryandan 1 gün önce bile eşime anneme bakıp ağlıyordum belki bu gece son olur diye vasiyet bile bıraktım 🤭 o derece neyse sabah oldu heyecandan o gece uykum yoktu annemleri eşimi uyandırdım bı cesaret gelmiş bana sanki dün olanları yaşayan ben değilim korkum geçmişti neyse hazırlandık hastaneye gittik acilde işlemleri yaptık beni odama cikartilar hemşire ameliyathane elbisesini ve bonesini getirdi giydim 5 dakika bekledik sonra erkek hemsir geldi damar yolu açtı benim yine midem bulandı başım döndü dezenfakten biraz kokladım uzandım geçti sonra sedyeyi getirdiler beni sedyeyle ameliyathaneye götürdüler ameliyathane hemşireleri karşıladı durumumu sordu iyiyim ama korkum var şöyle şöyle durumlarım var dedim korkma biz neden buradayiz dediler bana cesaret verdiler sonra sedyeden başka sedyeye aldılar beni bana spinal anestezi iğnesi vurulma pozisyonu verdiler sonra hemşire belime buz gibi sprey sıktı sonra anestezi doktoru belime o iğneyi batırdı (benim çok acıdı bazıları hiç acımıyor diyorlar demekki herkesten herkese degisiyor) olmadı herhalde yine batırdı olmadı yine batırdı oldu yani 3 defa batırdı hemen uyustum hemen beni uzandirdilar hemşire serum taktı koluma parmağıma serçe gibi birşey taktılar diğer kolumada tansiyon aleti taktılar (o tansiyon aleti araliklarla ameliyat boyunca tansiyonumu olcuyordu )sonra sondayi takmislar hiç birşey hissetmedim üstüme örtü attılar hemşire kollarımı bağladı neyse sonra kendi doğum doktorumun sesi geldi karnımdan bacaklarıma kadar birşey sürüldüğünü hissediyordum daha önceki sezeryan hikâyelerini okuduğum için batikon olduğunu anladım sonra başladılar işleme hissediyorum ama sadece dokunmalari kesinlikle hiç ağrı hissetmedim bir kaç defa sallanmis gibi oldum ama hiç korkmadım sonra hemşire doktora dedi tansiyon yüksek doktor birşey söyledi seruma ilaç kurdular iyi oldum işlemden bi 10 dakika sonra bebisimin ağlama sesini duydum hemşire onunla ilgilendi karşımdaydi doktorum işleme devam ediyordu bebek çıktıktan bı 25 dakika sonra benimde dikişlerimi bitirdiler bu dikiş anında doktorum hemşireye dediki sedasyon uygulayın ben hayır hocam istemiyorum dedim miden bulanmasin dedi yok hocam istemiyorum dedi tabi dedi uygulamadilar şunuda unuttum bebek çıkmadan önce hemşire sol koluma aşı yapilan yer olur ya omuz kısmına bir iğne yaptı bu ne dedim rahmin çabuk toparlanmasi için yaptım dedi neyse sonra benim işlemde bitti benide odama cikartilar bebişim benden önce odamdaydi böyle geçti ameliyat anım çok güzeldi çok şükür herhangi bir sıkıntı yaşamadım ama anestezinin etkisinin geçmesiyle ağrılarım başladı ağladım hemşire geldi annemleri dışarı çıkardı kanamasını kontrol edecem dedi birden bı karnıma bastırdı çığlık attım çok acıdı sonra doktorum geldi neden ağlıyorsun dedi ağrılarım var dedim olacak o kadar dedi hemşireye diklorin iğne vurmayi söyledi vurdu biraz dindi kızlar benim doğum hikayemde böyle ameliyat anında hiç korkmayın sonrası ağrılı geçiyor o kadarida normal merak ettiğiniz şeyler varsa sorabilirsiniz