m060918 kuzum posta yazdığın şeyin farkindamisin ikili test oldunuz mu demişsin oldum 11+6 da ama normalde 10+4 tüm çocuğum öndeydi o yüzden doktor adet tarihine göre gel demedi çocuk önde gelişmiş herseyi oluşmuş burnu ensesi o yoldan geçtiğim için anlatiyorum burun kemiği oluşmamış bir çocuğu ikili test yapamaz günü gelmeden sende 4 gu gerideyiz ultrasona göre adete göre demişsin ultrasona göre 4 gün gerideysen ona da dikkat et dedim çünkü etkiliyor hatta bizzat örnek verdim 11+2 olsan ultrasonda çocuk 4 gün geride göründüğü için sana ölçüm yapamaz çünkü net görünmez burun kemiği feln varken sana burun kemiği yok yada çok kısa diyebilir yanlış ölçüm olur ama geriye kalan hersey adet tarihine göre hesaplanır doğumun bile zaten ilerleyen haftalarda bebek haftasını yakalıyor yani bunda anlamıycak birsey yok gayet açıklayıcı şekilde yazmışım anlayarak yorum yapın diyorsun ama cevabını bilmediğim veya bilgi sahibi olmadığım birseye ben zaten yorum yapmam millete yanlış bilgi vermem burda hiç kimse doktor değil o zaman kimseden fikir alma yani ben zaten doğru olanın son adet tarihi olduğunu ilerde bebek haftasını yakaladığını ama bu ikili teste denk geldiği için ultrasondaki 4 günlük geriligide aklında bulundurup yani 12. Haftada feln git diyorum