minikkelebegimmmmmm Acemi bir anne adayı olarak tecrübelere ihtiyacım var arkadaşlar.Bebek kıyafetlerini bebek deterjanı ile mi yoksa granül sabunla mı yıkamak daha sağlıklı?
3oglanannesi minikkelebegimmmmmm granül sabunlar alerji yapabilir bence benim fikrim unı baby nin yeni doğan sıvı deterjanı nı kullanıyorum ben
Tugcesevimli minikkelebegimmmmmm ilk etapta bence doğal içerikli bir ürün almalısınız,green clean olabilir ,siveno olabilir.Ben siveno kullanıyorum çok memnunum
Yesim619 minikkelebegimmmmmm granül sabunla cnm.deterjanlar genelde parfüm ludur o da bebeğin cildine yaramayabilir
minikkelebegimmmmmm Tugcesevimli doğal içerikli bir bebek deterjanı aldım ama granül sabun fikride kafamı karıştırdı😄teşekkürler😊
Ha134548 Deterjanlara güç yetmiyor valla. Hatta hiçbir şeye güç yetmiyor artık. Uzun takiplerim sonucu ABCnin bebek deterjanını diğer tüm deterjanlardan kat kat uygun aldım Trendyoldan. Linkini bırakıyorum 112 TLye almıştım. Minicik şeyler 130 lira ne gerek var ABC de kötü marka değil. https://ty.gl/dfuc3ql5l3
Buveyda minikkelebegimmmmmm moms green temiz içerikli bi marka ben ondan aldım sıvı deterjan memnunum