iremss melekkizim_00 her alkole göre süre değişiyo şarap bira gibi alkollerde kısa sürede emzirme yapılırken rakı viski de süre daha uzun olup sağıp dökülmesi öneriliyor
Elvanguzel melekkizim_00 bazı alkoller 4 saat ,12 saatte kandan atılırken en yüksegi 40 gün sürüyor ne ictigine ve ne kadar ictigine görede değişkenlik gösterir
teletabi melekkizim_00 aldığınız alkole ve miktarına göre değişir bu durum. Her alkolün süte geçme değeri farklı olduğu gibi atılma sürecide farklı. Doktorlar genelde bu konuda bilgi veriyorlar süre konusunda
Benjaminannesi melekkizim_00 ya aklıma annemlerin eski komşusu gelmişti bebeğini emzirirken eşi çok susamış kocasida tezgahın üzerine sek rakıyı mi koymuş ne ise mübarek kokusunuda mi almamış 😂 içmiş içtiği gibi istiğfar etmiş ama ne çare bebeğin burnu kıpkırmızı olmuş hastaneye kaldırmışlardi yazık ya çok üzülmüştüm 😂😂 şimdi kocaman genç kız olmuş doktorluk yapıyor keşke annem de beni emzirirken rakı icseymis keramet rakida demek ki 😂😂😂
-_Esra_- Bence içmemek en doğrusu bebek emziriyorsun İctigin alkol yüzünden sağıp dökeceksin saatlerce , bebek mama da yemiyorsa ne yiyecek ?
-_Esra_- melekkizim_00 Hanım efendi Emziren bir anneysen Mama yemiyorsa Ek gıda yemiyorsa bilgi vermemissin küçük mu ne kdr çocuk ne yiyecek çocuk neye göre yorum yapalım. Eğer alkol alacaksan bebe küçükse mamada yemiyorsa ne yiyecek ? Cidden bazen anlam veremiyorum düzgünce anlatmiyosunuz insanlara soruyosunuz yardım için cevap verince de böyle yapiyosunuz. Aç bırakirsan bırak Banane vücuttan 4o günde çıkıyor bir alkol o halde 4o gün bebeği nasıl emzireceksin Sorduğun soruda önce mantık ara sonra millete saldir bence. İyi günler.
Guneslhn Bir kadına yakıştıramadıgım yegane sey alkol. Hele emzirirken. Maneviyatınız yok onu anlarız ama annelik hissi de yok demek ki. Emzirirken de içmeyin ölmezsiniz.
-_Esra_- Ervaannesi İçtiği gün sağıp verecek içtikten sonra 4o gün Vücuttan kanından damarlarindan atılmıyor 4o gün ne olacak ?
Ervaannesi Benjaminannesi benim de yengem dişi ağrıyınca hap içemiyorum diye rakı içmiş. Mantık işte 😂
Ervaannesi -_Esra_- valla ne kadar süre atılıyor kandan bir bilgim yoktu zaten bayanında bilgisi yokmuş. Öğrendi artık içmez diye düşünüyorum 😄