Ballmom22 https://imgyukle.com/i/Vorl2n Ay biraz alakasız olacak ama eşim fırınlı ocak almış bunun hangisi alt üst pişirme düğmesi kızlar bilen var mı
Nskyhn Ballmom22 markasının insternetteki sembollerine baksana belki orada yazar çünkü ben de anlamadım 😂
Sumiire Ballmom22 kullanım kılavuzunda sembollerin açıklaması var da bu nasıl fırın 😂 hiçbişey anlaşılmıyo üstün zekalılar için tasarlamışlar resmen sembolleri
Busra500 Ballmom22 sanırım ekmek olan üst diğeri alt çizgi yukarda bı dene canım fırın ışığı genelde üst iken yanar oradan da anlayabilirsin
Pinar95 Genelde alt üst olunca iki tarafta çizgi oluyor ama bu degisikmis. Klavuzu yok mu? Ya da netten modelini yazıp kılavuzuna ulaşamıyor musunuz?
yaseminyaldiz bizimkinde alt üst olunca iki taraftada ısı işareti olan yere getiriyom ama senhinkini anlamadım :)
Busra500 Ballmom22 resimde üst olan şimdi anladım üstten ısı geldiğine dair tırtıklı işaret var bence o diğeri de fanli biride alt çözdüm galiba 😂ayy bulmacagibi fırın Allah kolaylık versin
Fatmaugurdoku Ballmom22 iki çizgi olacak canım üstte bı çizgi altta bı çizgi kare şeklinde o altlı üstlü bunlar değil
Fatmaugurdoku Ballmom22 birincisi fanlı üst İkincisi hamburger köftesi falan yapıyorsun çok çabuk pişiyor ya Üçüncüsü de buzlu şeyleri atıyorsun cozuyo