Gebelik1511 Merhaba kızlar İlk gebeligim ankaraya tayinle geldik bilgim yok hastaneler vs doktorlarla ilgili özelde gidip memnun kaldığınız hastane kadın Dogum uzmanı var mı Dogum paketi aldınız mı önerirmisiniz şimdiden teşekkür ederim 💟
Ereeen Gebelik1511 ilk gebeliğim etimesgut A life hastanesinde doğum paketim var hamileliğimin başından beri oskar öğüten hocama gidiyorum ve çok memnunum 😊 fiyatı 7000 tlydi ben anlaşma yaptığımda şuan nasıl bilmiyorum
yldz_tugce Sincan lokman hekimden paket aldim 7500e ama galiba 9000 olmuş yeni fiyatı, pakize eylem hanima gidiyorum
Aynur35 Gebelik1511 benim de ilk gebeliğim Ben de Ankara’yı çok bilen biri değilim biz de tayin sebebiyle buradayız çok araştırdım bir çok doktor buldum ancak fiyat olarak da doktor olarak da en makul Etimesgut Alife hastanesiydi ben yılbaşından önce 7000e paket aldım benim doktorum doç. Dr Ebru biberoğlu ben çok memnunum aynı zamanda Oskar bey için de güzel şeyler duydum
Mlktnc Sincan koru hastanesinden şubatta 7500e paket almıştık. Kadriye Çiçekli doktorum çok memnunum yakinsaniz tavsiye ederim
huvuuuuff Mlktnc merhaba kadriye hanım her şeyi detaylıca söylüyor mu bir de muane ücretini biliyor musunuz
Gebelik1511 Çok teşekkür ederim kızlar hepsini araştıracagım paketi kaç haftalıkken almıştınız benimki daha 5 haftalık
Aynur35 Gebelik1511 ben 12. Haftamda almıştım araştırma sürecinde vakit kaybettim aslında daha erken almak istemiştim hep aynı doktorda kontrollü olmak için hem de fiyatlar sürekli artıyordu ama 20. Haftalarında paket alanlar da vardı
Mlktnc huvuuuuff Evet söylüyor. Herhangi bir durumda mesaja da cevap veriyor. Muayene en son 300du zam geldi mi bilmiyorum
otekidunyali Çankaya yakınlarında var mı peki paket alan vs bilgi verebilir misiniz? Çukurambar civarı?
Zerdalicekirdegi Güven hastanesinden paket aldım bende ama ortalamanın üzerinde fiyatı var canım. Daha bir kez kontrole gittim