Merveofs Tam vajina yanı, yan bacakta yani bir sivilce var aslında sivilce mi onu da anlamıyorum.. ilk çıkınca sivilce gibi minik bir şeydi ama giderek büyüdü ve acı, yanma var. Kıyafet, çamaşır falan değiyor mahvediyor beni. Geçmesi için ne yapabilirim?
ikramomm Merveofs kaşıyarak tahriş falan mı ettiniz birde vajinanın dudaklarında ise dikkat edin bası sorunları habercisi olabiliyor
ErhanKubra Merveofs ayyy tam düğünümde başıma geldi hemde kocaman iltahaplanmıştı. Neneme gittim dedi kuru inciri ikiye böl sütte kaynat üzerine koy 3 gece böyle yaptım neyseki geçti sizin küçük sivilce mi benim ki gibi mi bilmiyorum ama iltahaplıysa bunu yapabilirsiniz 3 gün sonra sıktım bütün iltahap çıktı yavaş yavaş bitti😊
Deletedmom727272 Merveofs benim tam dudağında çıktı hpv’m yok ama internetten görünce aklım gitti, doktor deri katlantısı gibi takip edelim dedi hala da aynı boyutta renksiz et beni gibi.. yani sizin ki renksiz mi bilmiyorum ama öyle bişeyde olabilir
mummy_to_be Merveofs eczaneden terramycin ya da onlarinn tavsiye edebilecegi bir antibiyotik krem alabilirsiniz, hemen 1-2 gune gecer.
Merveofs ikramomm hayır hiç kaşıntı falan yoktu.. vajinada değil tam bacakla vajina arası aşırı rahatsız ediyor
Merveofs ErhanKubra normal yüzde çıkan sivilceler gibi değil daha büyük 🙄 bir de iltihap olunca galiba başı beyaz falan oluyor ama öyle de değil
ErhanKubra Merveofs benimde başı beyaz değildi ağrısı bacağıma vuruyordu oturup kalkamıyordum ama o dediğimi yapın iyi gelir
Deletedmom727272 Merveofs çamaşırdan kızarıyodur belki danışın doktorunuza onlar tek bakışta anlıyor neredeyse😁 çok geçmiş olsun🎈
Merveofs Deletedmom727272 kontrole de dün gitmiştim normal sivilcedir diye söylemedim hiç ama geceden beri değişti işte şekli şemali sanki😬
Ha134548 Bende küçük küçük ve 15 20 tane var. Ne olduğunu bilemiyorum nasıl geçer bilmiyorum. Kaşınmıyor da herhangi bir şikayetim de yok ama dünden daha fazlalar korkuyorum geçirdiniz mi acaba?
Kerem6 Bende de Bir zamanlar çıkmıştı sivilce zannetmiştim daha sonra sıkınca içinden kıl çıkmıştı yani kıl dönmesi de Allah’tan dışa vurmuştu içi doğru gitmemişti bence siz de takipleyin Allah korusun kıl dönmesi olursa sıkıntı verir