Merve2843 Kızlar bugün adet gecikmemin 7. Gunu beta degerim 3016 cikti yani adrtime gore 5+2 gunluk 3 haziranda doktora gidicem beta ortalama 6000 lerde olucak bebegimi gorup kalp atisini duyarmiyim sizce?
Nnanaa Merve2843 şunan vajinal ultrasonla bile gözükür. Kalp atışı için 7-8. Haftalarda duyyuluyor genelde.
Melike0671 Merve2843 Allah’ın izniyle duyarsın canm bende tam 6+3 de felan duymuştum kendim bilerek gitmemiştim korkudan duymassam diye hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim 🙏
Sinem0135 Merve2843 ben 6+2 de gördüm keseyi kuzum değerim de 7820 lerdrydi ama daha kalp atışı duymadım yarın gidecem inşallah duyarım
Suleehamdi Merve2843 hayırlı olsun canım 💚 keseyi 5+3 de gördüm ben kalp atışını 7+4 de duyduk bebiş de cok minikti o zaman kalp atışıyla birlikte gördüm
Merve2843 Melike0671 bende biraz beklesem mi dedim ama doktorumla gorustum cuma gunu gel dedi gidicem artik ☺ sizinde sağlıklıkla kucağınıza almayı nasip etsin güzel Rabbim 🤲
Nnanaa Merve2843 evet bende daha kalp atışı duymadım cuma gideceğim. Harekertleri hissetmeye başlayana kadar böyle korkuyla geçecek galiba.
Merve2843 Sinem0135 kişiden kişiye degişiyor galiba keseyi erken görende var geç görende. İnşallah canım 🥰 arkadaşım 7 haftalikken duymuştu kalp atışını
Merve2843 Suleehamdi Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım 🥰 inşallah biran once günler gecerde bende kalp atışını duyarim
MMasalinannesii Merve2843 bnde adetime göre 4+4 hamileyim beta 1287 dün keseyi göremedik vajinadan gözükür mü
Merve2843 MMasalinannesii benim doktorum beta 3000 leri gecince keseyi gorebiliriz demisti ama kisiden kisiyede degisiyor galiba kimisi erken gorurken kimisi daha gec gorebiliyor canim bende cuma gunu ilk defa gidicem umarim ikimizde icimiz rahatlayarak döneriz
Merve2843 Bnmv-1 kişiden kişiye degisiuor galiba sağlıkla büyüsünlerde naplim 1 2 hafta sonra da görsek olur yeterki saglikla buyusunler