HavvaNur42onrn Kızlar yürürken sağa sola dönerken alt tarafımdan bişey asiliyor gibi ağrıyor yaa normal mi acaba ??
Ffatma HavvaNur42onrn kaç haftaliksin. Bu problemden doktora gittim ayakları aşağıda baskı yapıyordur dedi . İdrar tahlili aldı temiz çıktı
ikramomm HavvaNur42onrn baş geliş olduğu için olabilir o pozisyonda kafası can yakıyor baskı da ondandır bende de baskı hissi vardı magnezyum ile geçti şükür çok kötüydüm yoksa ayağa kalktığım gibi sancı çıkacak gibi baskılar vardı
Deemetibostnci HavvaNur42onrn ah ah bu ben 27+4 dudugum yumruk gibi belim ağrıo bacaklar halsiz tansiyon oynuo sürekli bazen alta bi baskı oluyor çişimi tutamayacak kadar oluyur idare Edioz napalım
HavvaNur42onrn Ffatma 25 canım baş gelişti sonra makat gelişe döndü geri bidaha mı döndü bilmiyorum çok hareketli erkek bebek
HavvaNur42onrn Ffatma geçmiş olsun Coknzo bişey yok paytak paytak yürüyorum bide acıyor yani ama çok zorluyor benide
Ffatma HavvaNur42onrn benim daha 18 haftalık ama birkaç haftadır dediğin acıyı yaşıyorum ikinciye gebelik diğerinde hiç böyle olmamıştı. Zor gerçekten o ağrı geldi mi kitleniyor insan, umarım geçer
HavvaNur42onrn @“Naz2010”#p22398693heh aynen canım ama magnezyum da kullanıyorum fayda etmiyor cuma randevum var bakalım bı diyim
Fulyakvrk Selam kızlar bende aynı acıyı yaşıyorum 27 + 4 ara ara kramp griyor 5 dakika içinde kayboluyor geçen de kanamam olmuştu