SutlacimiYedimmiBen Kizlar kilolu olup (ben 91kiloyum) mom jean giyen varmi nsl duruyor yakışıyor mu bilek kismi çok dar ve kisa duruyor mu merak ediyorum ona göre internetten sipariş vericem boyumda 1.67 göbekten çok basenlerim var
Hazalaskin SutlacimiYedimmiBen boyunuz çokda kısa değil doğru kalıp yakışır bence ama internetten sipariş riskli gidip deneyerek almalısın canım
Semrasular SutlacimiYedimmiBen mam jean basenlerden yukarı biraz zor çıkıyor büyük beden alıncaya modeli kötü oluyor belden bol geliyor ben zamanında bu sorunu yaşamıştım basenli bayanların proporsiyonuna uygun bi kalıp değil maalesef
Limonzeytin SutlacimiYedimmiBen ben 163 boy 73 kilydm gebelk öncesi basenlerm birazda olsa genelde vardı ama mom jeanları yakıştıramıyodm kendıme bol pantolonlarıda yakıştıramıyorm genelde dar pant. Giyerdm yada elbide etek falan basenleri saklıyo😁 şmdi hamılelıkte 80 oldm ne bulursam onu giyiyorm😕
SutlacimiYedimmiBen Hazalaskin 2 cocukla bu sicakta cikamiyorum birde magazalrda surekli kucuk bedenler var kolay kolay bulamıyorum bedenimi. Siz giyiyor musunuz bu modelden?
Hazalaskin SutlacimiYedimmiBen canım bende kullanırdım gebelikten önce ama ben 160 boyunda 50 kiloydum şuan 59-60 kiloyum boyum senden baya kısa kestirerek kullanıyorum genelde pantolonlarımı. Benim boyumda birine de yakıştırmayanlar oluyor ama ben seviyorum 🤷🏻♀️ Dar pantolonlardan daha güzel
SutlacimiYedimmiBen Hazalaskin hah iste bnde çok dar olsun istemiyorum paça kismi o modeller eskide kaldı artık bunlar artık baya bi moda sen türbanlı misn
Hazalaskin SutlacimiYedimmiBen yok canım ben tesettürlü değilim açığım 28 alıyodum tam bedenimi büyük değil kotlarda vena yada mavi den alıyorum genelde kotlarımı ama bi kez lcw den de çok güzel bulmuştum yıllardır kullanıyorum Doğumdan sonra olur mu bilmem
SutlacimiYedimmiBen Semrasular bi ara mağazada denemiştim rahat giyiliyordu alip almamakta kararsız kalmıştım hem ben bi tık bol ve rahat dursun istiyorum zaten
SutlacimiYedimmiBen Hazalaskin sen çok zayıfsin o zamn 28 çok küçük benim bir bacağıma girer sadece🙈 bende 46 giyiyorum kalıbına göre 44 de oluyor ama bu mom jeanlar çok likralı değil bnce
Hazalaskin SutlacimiYedimmiBen kotta bedenler farklı canım normalde 36-38 bedenim zayıflamadım eskiden zayıftım 😂 şimdi 39+6 haftalık gebeyim koca göbeğim var Doğumdan sonra ne olurum bilmiyorum