tulin_yldz17 Kizlar 11 haftalık hamileyim sürekli miğdem bulanıyor heryere kusuyorum ve kendimi her gün çok hasta hissediyorum yemek bile yiyemiyorum 🤦🏻♀️ Birde bugün kaynanam yatıya gelecek ne yapacağım böyle bilmiyorum 😔
Bnmv-1 tulin_yldz17 çok geçmiş olsun canım bende 9 haftalık gebeyim ama hiç midem bulanmadı. Sen doktorla görüştünmü ona göre ilaç veriyor
Fatmaztrk tulin_yldz17 geçmiş olsun canım ediselenecek birşey yok kişiden kişiye değişiyor mide bulantısı. Kayinvaliden gelsin sen uzan yat kocan hizmet etsin yada kalksın kendisi yapsın istediğini.
Azra41 tulin_yldz17 ay benim arkadaşımda böyleydi sürekli sürekli en son vücudunda ki sular bitmiş kendi doktoru hastane falan anlamamış 😏 sadece kadın hastalıkları olan hastaneye gidip tedavi görmüştü ama bişi diyemem sana dikkatli ol valla
Aysegloztrk Doktorundan mide bulantı ilacı isteyebilirsin rahatlatıyor ben 16.haftamdayım azalmaya başladı ama hala mide bulantı ilacı kullanıyorum
tulin_yldz17 Fatmaztrk Yok canm öyle birileri değiller mecburen her iş bana bakıyor vallahi evi mi bile zor temizliyorum
Kifayett Ya 36+4 haftalığız açıkçası herkeste aynı şey olmuyor ama başından beri mide bulantilari gitmedi bende hala ara ara gelip gidiyor biraz azalma oldu tabi ama hala hoslanmadigim şeylerde direkt kaçarı yok istifra ediyorum🥲
Fatmaztrk tulin_yldz17 hamilelikte de birşey beklemesinler senden canım bekliyorlarsada sen bu tavizi verme niyetini belli et yada eşinle konuş güzelce ben çok rahatsızım annen gelmesin bir süre de
tulin_yldz17 Fatmaztrk Kaynanam gile bizde sürekli gidiyoruz köyder 1 hafta filan kalıyoruz yine işler bana kalıyor yaptığım halde yapmadı diyor Kaynanam herkese
Fatmaztrk tulin_yldz17 o zaman gerçekten yapma da söyledikleri boşa çıkmasın 😂 bu işin şakası canım şu aşamada sadece kendini bebeğimi düşün 💙