Centrum Tpnshme bende öyle düşünüyorum değerlerle bağlantısı yok ikiz gebeligin ama Bi nebze yüksek rakamlar da çoklu gebelik olunucagi tahmin ediliyor ilk gittiğimde 6+3 gündüm haftaya gidecem muayene ozaman 3 ayı olucam bakalim belli olur artık tek mi ikiz gebelikmi ama benim yumurtam tek olursa tek yumurta ikizi yoksa hiç olmaz bizde genetik olduğu için ikiz belki kısmet bizdede olur düşündük
Tpnshme Centrum bende ikiz esiyim kendi ikizim var bir erken donem ikiz gebelik kaybim var bizdede genetik olarak yatkinlik cok sonrasindan yasanan bazi rahatsizliklar nedeniyle tedavi olmam gerekti umarim Allah gonlunuze gore verir sag saglim kucaginiza alirsiniz 🤲😊
Yumiyum Merhaba Kızlar, 2 dondurulmuş embriyo transferi yapılmıştı ilk betam 585 4 gün sonra 3000 yarın ilk kontrolume gideceğim bakalım tek kese mi çift kese mi ikizler kervanındamiyim degilmiyim göreceğiz 🤗🤗
Centrum Tpnshme çok teşekkür ederim bu güzel dualarınız için 😊rabbimde şafi ismiyle şifa versin size kaldıramayacagız imtihanı vermesin bize