HacerZumra anneyimmm42 ikiz annesi değilim profil fotoğrafınız da ki arı vız vızdan var bizde çok tatlı 😂😂😂😂
Sibbeell anneyimmm42 ayy canım bendeçift embryo trasferi oldum iyk değer 491 di ikinci 1217 bugün kese randevum var sence çiftmidir 😃😃🤲🏼
Yasemincee26 anneyimmm42 canm tüp bebekte haftasını nasıl biliyoruz laç haftalık oldugunu bende önümüzdeki ay transfer olacagım Allah’ın izniyle
Uneremine anneyimmm42 benim de tüp bebek iki embriyo transfer edilmişti kese bölünmüş ve üçüz olmustu ama üc gun once birinin kalp atisi durmus. İkizlerim de 8+4 üz şu an rabbim hepimizin yardimcisi olsun 🥰🥰🥰
twinmama2 anneyimmm42 ayy sıcaklarda zorluyordur artık iyice ben bir gün iyi bir gün kötü ufak tefek ağrılarım oluyor bol bol dinleniyorum artık buna da çok şükür
anneyimmm42 newbabyno2 yaaa çok yeni Rabbim sağlıkla tamamlamayı kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🌸
anneyimmm42 twinmama2 evet canım sıcaklar baya etkiliyor . Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻💐
Yasemincee26 Sibbeell canm tüp bebekte haftasını nasıl biliyoruz laç haftalık oldugunu bende önümüzdeki ay transfer olacagım Allah’ın izniyle
anneyimmm42 Sibbeell valla olabilir canım Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah haber et banada 🤲🏻🌸🌼
damlalkc Sibbeell merhaba canim benimde cift ebriyo transferi oldu 487 di ilk degerim ikinciside 1000 kusurlerdeydii şuan 10+5 haftalık ikizlerim 🥰
Sibbeell Çok merak ediyorum akşam üzeri randevu saatim zaman da geçmiyor 😃 bir de ilk zamanlar belirti var mıydı ya
Sibbeell Yasemincee26 son adet tarihibaz alınınırmış valla bende bilmiyorum 🙄 kese görününce doktor aşağı yukarı söylermiş diyende var bilmiyorum ki çook yeniyim daha 😄