_sanslianne_ Gamzee66 bende 2 şubat adet tarihim ama doktorlar hep büyük gösteriyor haftayı ne zaman doğacak bende bilemiyorum😁
ikicocuklubiranne TBeyza ilk doğumum sezaryendi. Şimdi ssvd yapmak istiyorum nasip olursa bakalım ne zaman gelmek isterse kızçe ☺️
eminemre99 tugbaturkoglu benim de canım 1 Ekim ile 15 Ekim arasi görünüyor ama bakalım Allah’ım ne zmaan kısmet edecek ❤️
eminemre99 tugbaturkoglu bende adanadayim canım benim hagtau inşallah canım inşallah hepimiz hauirli sağlıkla kucağımiza aliri bebeklerimizi 😘❤️🤲
eminemre99 Caglaasya tamam canım benim baklaim inşallah o haftaya gelelim bakalım Allah razı olsun ❤️
Caglaasya eminemre99 inşallah canım sağlıkla gelsinler bebişler en doğru kararı doktorlarımız verecektir zaten
Yazguluuu 17+2 allah nasip ederse ekim son haftasi..ilk dogumum sezeryan oldugu icin bu da oyle olcak saglikla gelsin bebislerimiz kizlar insallah ♥️
Melekanne2606 Melekprenses Sezeryanda 5 e kadar izin veriliyor mu hiç duymamıştım masallah canım bende hareketlerini hissediyorum görüyorum benimde 2.bebeğim ♥️